|
Nu esti logat.
Insarcinata?#1 2009-01-12 20:57:00
insarcinata?Buna tuturor.Cu riscul de a ma repeta, va mai intreb si eu un lucru. Iau diane35 de 1 an. Pe 15 dec am avut ultima menstruatie...am intrerupt tratamentul intrucat am fost racita si am inceput sa am stari de greata aproape permanente, un fel de senzatie de "nod in gat". Mi-am facut analize la sange, ficat, urina, testul eliza...si au iesit ok. Problema este ca starea mea de greata, slabiciune, ameteala a ramas. Nu am avut contacte sexuale neprotejate in aceasta perioada 15 dec-12 ian, insa ne-am "jucat cu degetele", sa zic asa, insa fara vreun contact sexual. Stiu ca e o tampenie, dar pana si asta ma inspaimanta, mai ales ca diane mi-a reglat ciclul, iar azi trebuia sa`mi vina...si nu a venit. Voi ce ziceti? Poate parea simplu, dar credeti-ma ca imi e teama. Un eventual test de sarcina, cand as putea sa fac, sa iasa corect? Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-01-12 21:22:59) when the pomp lights up,you shoot. Offline #2 2009-01-12 21:26:44
Re: insarcinata?eu nu cred k trebuia sa intrerupi ac-urile pt k ai fost racita.si nici k ai putea ramane insarcinata dupa ce ai zis k a fost They can because they think they can. Offline #3 2009-01-12 21:33:56
Re: insarcinata?Credeam ca mi`ar fi afectat ficatul si ca d`astea am stari de greata. Medicul edocrinolog mi`a spus acum sa mai stau inca o luna fara ele, sa`mi revin din starea pe care o am si apoi sa continui. Dar, teama tot exista si, cat timp ar putea intarzia daca e din cauza intreruperii tratamentulu? off when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2009-01-12 21:53:20
Re: insarcinata?e inatrzierea datorata de intreruperea lor Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #5 2009-01-13 12:30:27
Re: insarcinata?multam de raspunsuri when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-13 19:37:44
Re: insarcinata?ceva de genul am patit si eu ...am luat 6 luni ptr reglare...atat a zis doctorita k e nevoie....apoi nu am mai luat deloc....nu am avut contacte neprotejate insa si noi cu "degetelele"...dar eram unul langa altul....mi-e sa nu fi ajuns din greseala :-SS ar fi trebuit sa-mi vina de vreo 2 zile...:-SS poate fi vreo sarcina ?sau ptr reglare nu au fost de ajuns acele 6 luni de anticonceptionale?help me:(( Ultima oara a fost editat de Copil (2009-01-13 19:39:20) Offline #7 2009-01-13 20:14:46
Re: insarcinata?si cam cat de mare poate fi intarzierea?exista un nr maxim de zile?totusi sa fac un test de sarcina?...ah si...pot ramane insarcinata doar daca ajunge in vagin doar prin improscare...adica atunci cand ejaculeaza inauntru sau o sarcina e posibila si fara "improscare"...ci pur si simplu prin ajungerea unui inauntru? Ultima oara a fost editat de Copil (2009-01-13 20:18:09) Offline #8 2009-01-13 20:27:11
Re: insarcinata?aha....ok ...mc mult....parca m-am mai linistit ...dar e si mai mare varza in capul meu...offfff mai bine ma abtin k sa nu mai stau cu griji Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|