|
Nu esti logat.
As vrea un sfat#1 2009-01-14 16:43:13
as vrea un sfatsunt casatorita de 1 an si nu m-am ferit deloc,dar am menstruatii neregulate(1 luna da 1 nu)imi doresc f mult un copil si am fost la ginecolog...m-a diagnosticat cu SOP si mi-a dat diane 35...am auzit ca nu sunt bune si plus de asta nu vreau anti vreau sa raman insarcinata!exista alt tratament?pt ca am citit pe prospect ca sunt anti bebe nicidecum un ajutor pt a ramane insarcinta!spuneti-mi ce sa fac.... Offline #2 2009-01-14 16:51:29
Re: as vrea un sfatDianele sunt tratament pentru SOPC ... ceea ce ti-a spus medicul ca ai avea. Totusi eu sunt de parere ca ar mai trebui sa ceri o a doua parere. Mai consulta un medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-01-14 16:52:58
Re: as vrea un sfatdar problema e ca nu locuiesc in tara.....si aici doctorii nu te prea baga in seama Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|