|
Nu esti logat.
Colpita mixta-5#77 2008-12-05 13:27:24
Re: colpita mixtaNumai marti ma duc dupa rezultat. Offline #78 2008-12-06 01:29:43
Re: colpita mixtamda...imi place cum se da inainte tratatmentul (ca la ruleta) si doar apoi se vede ce ai avut...colpita mixta inseamna ca e vb de 2 infectii...tu ai primit trat doar pt una... happy with him...inlove with him... Offline #79 2008-12-18 14:40:21
Re: colpita mixtaam revenit si vroiam sa va spun ce mi s-a mai spus.am fost la o alta doctora si mi-a zis ca de la atatea ovule pe care le-am luat de aceea am usturimi,mancarimi si am flora vaginala distrusa. am facut analiza secretiei vaginale si mi-a zis ca mi-a iesit foarte bine si nu are ce tratament sa imi dea.Imi dau cu crema lomexin si ceai de pelin si galbenele. Iar eu nu mai pot d usturime,d fapt mi s-au facut cateva fisuri de la scarpinat si ma ustura cand urinez... Offline #80 2008-12-18 16:27:35
Re: colpita mixtada`te cu crema de galbenele pana una alta si mergi si la alt medic sa mai afli o parere. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #81 2008-12-18 19:14:38
Re: colpita mixtapai de-abia am mers la doctorul asta. este vorba de Doamna Doctor Nica Denisa de la AlMedica Berlin.ati auzit de dansa?nu ma mananca asa rau.dar flora se distruge d la foarte multe ovule ptr k nici contact sexual nu mai pot avea. Offline Publicitateloading...
#82 2009-01-14 22:02:22
Re: colpita mixtaAs dori sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri... De aproximativ o saptamana imi intarzie menstruatia, lucru care nu mi s-a mai intamplat, cel putin nu in cursul anului 2008. Tinand cont ca am avut 2 contacte sexuale pana la un anumit punct neprotejate, apoi cu prezervativ, primul lucru la care m-am gandit a fost o posibila sarcina. Prin urmare, mi-am facut 2 teste de sarcina la interval de 2 zile si ambele au iesit negative. In tot timpul cat mi-a intarziat am avut scurgeri destul de abundente, galbui si urat mirositoare, si dureri de burta asemanatoare celor dinainte de menstruatie, alternative cu intepaturi la ovare, mai ales la cel drept, care mi-e mult mai sensibil si afectat. Mentionez ca de 3 ani am fost frecvent diagnosticata cu colpita micotica si am si anexita bilaterala cronica... Astazi am mers si la medicul ginecolog care mi-a spus sa nu-mi fac griji pentru intarziere ca se mai intampla... A incercat sa-mi faca un ecograf, insa nu aveam vezica urinara suficient de plina, asa ca nu a putut sa-mi vada ovarele si deci sa gaseasca sursa intarzierii, dar mi-a spus ca in uter nu se vede ca ar putea fi sarcina. Urmeaza sa merg maine la un nou ecograf. Tinand cont ca mi-a spus ca sarcina se vede la ecograf la 3 saptamani de la conceptie, eu sunt in continuare nelinistita deoarece in cazul meu sunt doar 2 saptamani implinite. In aceasta situatie, credeti ca ar putea fi totusi vorba de o sarcina? Offline #83 2009-01-14 22:05:52
Re: colpita mixtacum sa iti zica ca poti sa ai colpita mixta fara sa ai o analiza de secretie facuta? mergi la un medic ginecolog fa o aanaliza de secretie, poti sa ai candida. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|