|
Nu esti logat.
Am si eu o problema ...#1 2009-01-15 15:06:29
am si eu o problema ...buna fetelor! am si eu o problema, nu stiu ce se intampla k din luna a treia de marvelon dupa ce am avut cateva scaune moi atunci si mi-a aparut spotting se intampla ca in pauza de 7 zile ,dupa ce mi s-a terminat menstruatia, dupa ce merg dimineata la toaleta si am scaun normal sa imi mai curga sange. uite acum am terminat a 4 folie mi-a aparut spotting la ultimele 2 pastile, menstruatia mi-a venit iar normal de marti nu mi-a mai curs nimic numai k aceeasi problema : dupa ce merg la toaleta iar imi curge sange. Offline #2 2009-01-15 15:07:40
Re: am si eu o problema ...sigur sangele e din vagin si nu din urina ? Offline #3 2009-01-15 15:18:07
Re: am si eu o problema ...eu cred ca e din vagin pt k e exact ca o scurgere dupa ce sunt pe final cu menstruatia. luna trecuta cand a fost la fel s-a oprit cand am inceput sa iau antibebe k se terminase pauza. Offline #4 2009-01-15 15:24:56
Re: am si eu o problema ...asa o sa fac . multumesc de raspunsuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|