|
Nu esti logat.
Sex oral in generatia veche:))-4#58 2009-01-16 10:36:26
Re: Sex oral in generatia veche:))Exact cum s-a mai spus: depinde de mentalitatea fiecaruia. "Carpe Diem" Offline #59 2009-01-17 00:38:47Re: Sex oral in generatia veche:))pentru cele carora li se pare scarbos sau mai stiu eu cum... intreb si eu de curiozitate: ce anume vi se pare respingator, scarbos? si nu intreb ironic, chiar sunt curioasa sa aflu. Offline #60 2009-01-17 00:41:42
Re: Sex oral in generatia veche:))mie nu mi se pare respingator deloc(desi nu am facut inca), dar cred ca de fapt, e asa de scarbos din cauza mentalitatilor; foarte multe fete vad actul asta ca pe o injosire a femeii, o jignire (e cat de cat de inteles de ce) ca si cum ar fi la dispozitia lui. Nu stiu sigur, dar asa cred din ce am vorbit cu fetele. Offline #61 2009-01-17 10:08:25
Re: Sex oral in generatia veche:))Foarte multe.. din fericire majoritatea e de alta parere Offline #62 2009-01-17 11:07:18Re: Sex oral in generatia veche:))Daca si-ar deschide un pic mintea in ceea ce priveste actul asta, ar vedea cine are de fapt puterea si cine e la dispozitia cui am mai zis asta si o sa o tot repet . Aparentele pot fi inselatoare, iar in cazul asta sunt cu siguranta pentru cele care gandesc asa (se simt jignite, la dispozitia lui etc). Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|