|
Nu esti logat.
Protectie dupa incetarea Logest#1 2006-08-27 19:11:32
protectie dupa incetarea Logesto mica intrebare .. dc ma poate lamuri cineva... daca am incetat sa Iau Logest ... la cat timp se pierde protectia .. pentru ca am auzit mai multe variante .. o zi , doua .. o luna "Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare" - VH 2 Offline #2 2006-08-27 19:43:14
Re: protectie dupa incetarea Logesteu asa stiu ca daca intrerupi administrarea de anticonceptionale poti rmane ft usor insarcinata...asta depinde de cat timp ai luat parerea mea Ultima oara a fost editat de carlita (2006-08-27 19:43:40) Offline #3 2006-08-27 20:46:21
Re: protectie dupa incetarea Logestaproximativ 2 ani fara intrerupere ... ok .. merci de info "Viata merita traita la maxim, orice clipa... ca maine nu sti ce va fi!" Offline #4 2006-08-28 12:18:43
Re: protectie dupa incetarea LogestProtectia contraceptiva dispare odata cu oprirea administrarii pastilei(nu incepi folia dupa 7 zile de pauza, poti sa te consideri pe deplin fertila) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-02-19 13:32:37
Re: protectie dupa incetarea LogestEu am luat prima luna logest si am facut-o cu prietenul meu in a cincea zi de pauza.Eram si la ciclu. Avand in vedere ca am luat logest sunt protejata si in zilele de pauza premergatoare pana la inceperea foliiei a doua ? Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-18 09:41:16
Re: protectie dupa incetarea Logestam si eu o problema. Am luat logest in prima luna dar spre finalul acesteia am avut ceva probleme medicale (o raceala) si am luat antibiotice cam vreo 7 zile. Din cate am citit pe prospect se spune ca daca iei antibiotice protectia scade. Intrebarea mea este urmatoarea: de maine adica din a 8-zi trebuie sa iau cea de-a doua folie de logest, cat timp nu voi putea fi protejata daca am luat antibiotice( ampicilina) ??? Cat timp ramane in corp ? am incetat tratamentul cam de vreo 3 zile. Daca de maine iau logestul iarasi conform celei de-a doua luni voi fi protejata sau trebuie sa folosesc alte metode de contraceptie. Va multumesc Offline #7 2007-04-18 09:42:49
Re: protectie dupa incetarea Logestpai trebuia protectie suplimentara pe toata durata tratamentului si 7 zile dupa. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #8 2007-04-18 09:50:35
Re: protectie dupa incetarea Logestprotectie pe toata durata tratamentului +7 zile adica 7 pastile inghitite VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|