|
Nu esti logat.
AJUTOR ! Stop anticoncepitionale#1 2009-01-11 18:33:08
AJUTOR ! Stop anticoncepitionaleBuna, Offline #2 2009-01-11 23:14:15
Re: AJUTOR ! Stop anticoncepitionaleda, este o dereglare de la ac`uri. mai sunt cazuri in care intarzie o perioada buna. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-01-17 12:08:57
Re: AJUTOR ! Stop anticoncepitionaledeci mie tot nu mi-a venit o sa ma duc la doctor saptamana viitoare. test de sarcina mi-am facut deja 2, amandoua negative si nu cred ca mai e cazul sa mai fac inca unul. sper sa nu fie cava grav Offline #4 2009-01-17 12:13:49
Re: AJUTOR ! Stop anticoncepitionalesi eu am patit o faza de genul asta...lasasem AC-urile si stau o sapt,nu imi vine mai stau inca una si tot asa....m-am panicat toata,am facut vreo 5teste de sarcina si au iesit negative pana am fost la ginecolog si mi-a facut mai intai un examen si o echo si vazand ca nu is insarcinata mi-a dat pastile si mi-a venit....aaa si ce era???o vaginita nespecifica....daca nu ai avut nici un contact cu risc eu zic sa stawi linistita pana te duci la doctor Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #5 2009-01-17 15:11:42
Re: AJUTOR ! Stop anticoncepitionaleam avut dar nu cred ca s-a intamplat ceva pt ca a ejaculat afara... Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-17 15:43:51
Re: AJUTOR ! Stop anticoncepitionaleasteapta sa te duci la medic si nu iti mai fa griji pana atunci,daca si testele au iesit negative...stai linistita Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|