|
Nu esti logat.
Cam stramt#1 2007-01-21 17:45:04
cam stramtpana acum nu am bagat de seama dar azi...fiind in zilele de pauza si asteptand k maine-poimaine sa vina musafirii, am incercat sa fac dragoste cu ubi meu.insa...nu am reusit k nu intra...a intrat doar putin..s-a uitat el, a incercat cu un deget si a zis k e cam stramt inauntru.e din cauza perioadei...k tre sa vina musafirii, poate de la candida pe care nu am apukat sa o tratez, sau e altceva? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2 2007-01-21 17:51:47
Re: cam stramtsi nu ai simtit nici un fel de dureri?...eu cand aveam candida styu ca intra mai greu si ca ma durea pana intra...deci....e posibil... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-01-21 18:44:09
Re: cam stramteu stiu ca inainte sa vina menstra se mai stramteaza acolo jos,poate ma insel,dar asa stiu eu,mi se intampla si mie. Offline #4 2007-01-21 19:49:36
Re: cam stramtbun atunci.ms mult de raspunsuri Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2009-01-17 13:58:06
Re: cam stramt
..la mine e invers...devine mai larg acolo jos sau mi se pare mie ca e mai umeda zona? "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-17 14:00:22
Re: cam stramtsi eu sunt stramta acolo si ma doare la intrare cand o fac si dupa ramane asa o jena...si nici nu prea sunt lubrifiata....sper sa-mi revin cred ca e de la pauza asta mare... Offline #7 2009-01-17 14:19:45
Re: cam stramteu cand sunt pe stop mi se pare ca sunt de dimensiune normala, doar ca mai mult umeda Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2009-01-17 15:46:51
Re: cam stramtpoate e doar o senzatie... Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei Offline #9 2009-01-17 15:59:36
Re: cam stramtnu vad ce legatura are perioada ciclului cu asta... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|