homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hellp girls...:d

#1 2009-01-17 20:45:06

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Hellp girls...:d

Pai...pe scurt:party...simplu..dar ce toale?Party-ul are si o tema:alb-negru...si am ceva ff dragutz negru cu gri(un fel de rochita de iarna-neagra,cu bolero inclus-gri,pana sub fund...)+colanti+cizme...imi place si e ff confortabila...Problema etonguee deasupra imi iau o hainuta tip sacou cu un cordon in talie...very sweet...dar cand o iau pe deasupra da impresia k sunt cu picioarele goale(adik am doar colanti) si mi se pare urat.Nu e bai k acolo ma dezbrac de ea...dar pana acolo...   hmm
Sugestii...plssss...si nu am timp sa vapun poze...

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#2 2009-01-17 21:11:28

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: Hellp girls...:d

Eu zic ca e ok asa...

#3 2009-01-17 21:32:00

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

si mie mi se pare ok,doar nu stai cu ea acolo,ii bine,distractie placuta

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#4 2009-01-17 21:41:49

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

dac nu ai picioarele slabe tare sa se vada urit e totul ok smile ti se pare ciudat poate pentru ca nu esti obisnuita. have fun

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#5 2009-01-18 00:30:30

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo am vazut un film la un mom dat si era o secventa unde era el la o petrecere alb;negru si vine si ea imbracata intr'o rochie rosie , rosu aprins asa smile
mi'ar placea sa fiu si yo asa tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.