|
Nu esti logat.
Sunt paranoica...#1 2009-01-18 21:13:23
sunt paranoica...povestea mea e urmatoarea: de 3 luni iau karissa,asta e a treia folie(inainte luam harmonet dar nu le-am mai gasit in farmacii si doctorita mi-a spus sa iau karissa).am luat karissa in continuare la harmonet,in sensul ca am facut pauza de 7 zile si am continuat cu karissa(la sfatul medicului nu am folosit protectie suplimentara,cu toate ca pe unele prospecte scrie ca trebuie folosita).acum vreo 2-3 luni am fost racita si am luat antibiotice(am folosit protectie suplimentara-prezervativul).pastilele le-am luat corect,zic eu(cu maaaaaxim o ora mai devreme sau mai tarziu decat ora normala).am avut intr-o zi un scaun moale,dar ziua si care din cate stiu nu mi-a afectat protectia in conditiile in care eu iau pastila seara la 10.menstra mea(de cand iau pastile,adica de vreo 2 ani) e redusa cantitativ si e mai maronie,ceea ce iarasi e normal din cate stiu.nu am omis nici o pastila.problema e ca mi s-a cam umflat burta si m-am ingrasat un pic.adevarul e ca de cand cu sarbatorile am si mancat mancaruri mai grele-porc,maioneze etc.problema e ca simt o bataie ca de inima cam pe unde e plexul,mai sus de stomac(o prietena de-a mea zice ca e un vas de sange mai rebel ).si acum urmeaza intrebarea care cred eu ca e cam stupida,dar totusi sunt un pic ingrijorata.avand in vedere cele relatate,am cum sa fiu gravida?peste o saptamana trebuie sa imi vina menstra si vad ca incep sa ma doara sanii(ca in fiecare luna dealtfel).linistiti-ma va rog.mersi Offline #2 2009-01-18 21:14:51
Re: sunt paranoica...daca ai facut cum ai zis mai sus nu esti insarcinata, Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-01-18 21:19:16
Re: sunt paranoica...ma pun pe slabit si mai am o intrebare: ce inseamna 'protectie suplimentara 7 pastile inghitite'?adica daca inghiti a7a pastila la ora 9 sa zicem si ai contact sexual la 10 esti protejata,nu?vaai,mersi mult >< Offline #4 2009-01-18 21:23:41
Re: sunt paranoica...da, exact cum ai spus tu mai sus, dar daca o iei de ex pe a 7a la ora 8 seara astepti si tu 3 4 ore sa se dizolve, eu asa fac cand sunt pusa in situatia asta. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-01-18 21:25:32
Re: sunt paranoica...pai am avut contact doar a doua zi dupa ce am luat-o pe a7a,dar intrebam pentru viitor.m-ai linistit.o seara placuta Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-18 22:00:53
Re: sunt paranoica...cu placere. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|