|
Nu esti logat.
Ceai de sunatoare?-2#20 2009-01-16 22:40:42
Re: ceai de sunatoare?nu iti mai face griji...poate chiar nu era...stii ca omul la betie zice adevarul Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #21 2009-01-17 16:31:51
Re: ceai de sunatoare?hai sa va lamuresc eu ca am vb cu un medic:D si reprezentanta de la microgynon ..ceaiul scade efectul dar nu il anuleaza. M-a sfatuit ca sa continuu folia de anticonceptionale dar ca sa folosesc prezervativul ca o masura suplimentara deprotectie, iar folia urmatoare sa o iau normal,si pot inceta folosirea prezervativului. Cat despre spotting ul care il am sa stau linistita, pentru ca este din cauza ca s-a diminuat efectul ac. si organismul a inteles ca s-a terminat folia de ac. si se pregatea sa inceapa menstruatia. De asemenea daca nu ati baut ceai de sunatoare si aveti spotting (chiar daca au trecut 3 luni de la inceperea folosirii ac.) poate fi pe fond nervos, din cauza frigului sau pt ca ati stat cu mainile in apa rece. Sper sa va fie de folos! Cat despre contactul sexual sa stau lnistita ca nu s-a intamplat nimic. S-a DIMINUAT efectul dar in nici un caz nu s-a anulat. Offline #22 2009-01-17 22:24:21
Re: ceai de sunatoare?bun si in cazul meu freshmint ce ma sfatuiesti?eu am baut o cana de ceai si nu am avut acel spotting,bine ca nici macar nu stiu daca era sunatoare,iar apoi am avut un contact sexual cu ejaculare afara doar atat,,desi toata lumea spune ca si o cescuta daca bei nu are nimic..ideea e sa nu bei zilnic Offline #23 2009-01-18 22:17:04
Re: ceai de sunatoare?ady24 esti ok...nu ti fa griji... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|