homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa aflu niste raspunsuri

#1 2009-01-19 11:18:32

Phine
Membru
Inregistrat: 2009-01-19

Vreau sa aflu niste raspunsuri

Buna.Am o nelamurire.Pe data de 3 ianuarie s-a sfarsit menstra.Pe 12 ianuarie dupa un contact sexual cu iubitul meu,care a durat cel mult 2 minute pentru ca am observat ca am inceput sa sangerez,sangele dupa cum am observat eu si mai tin minte era de o culoare rozie,apoi maronie.Ce pot sa inteleg din asta?Sincer nu stiu.De o saptamana urinez foarte des,desi nu beau lichide.Azi-noapte m'am trezit si din somn si am mers la baie.va zic nu am baut aproape deloc lichide ieri si am urinat foarte des,nici nu pot sa mai ies sa ma plimb ca imediat ma trece.Ma poate ajuta cineva cu o parere?

#2 2009-01-19 11:22:30

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Vreau sa aflu niste raspunsuri

Parerea mea este ca s-ar putea sa fie o raceala ... si ca ar trebui sa mergi la medic, sa faci niste analize si sa iti dea tratament.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-01-19 11:26:24

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

poate ai avut o ovulatie mai devreme luna asta si sangeranda...se mai intampla sa sangerezi la ovulatie si eu am patit asa acum cateva luni.
sau poate e vorba de o rana pe col...la ginecolog ai fost ai facut un pap? ti-a zis cineva ceva de rana?
in legatura cu senzatia de urinare poate esti putin racita...daca nu te ustura nu te deranjeaza nimic nu tb sa te ingrijorezi

#4 2009-01-19 11:36:16

Phine
Membru
Inregistrat: 2009-01-19

Nu ma ustura,asta vara am facut un pap...si avema o rana pe col..mi s-a dat ovule si nu stiu daca a trecut.o sa merg saptamana asta sau cealalta la gineco.Credeti-ma ca incerc sa asta vara sa raman insarcinata nu si reusesc.Deci ejaculeaza....de fiecare data daca pot sa zic asa..si degeaba sad.Imi doresc atat de mult.

#5 2009-01-19 12:02:48

LadyRaven
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-04-18

Phine,parerea mea du-te la gine si fa-ti un control...cat despre faptul ca nu ai ramas de asta vara nu e neaparat un semn rau...eu un an jumate nu am ramas,am ramas acum,cand nici nu ma asteptam big_smile dar daca te ingrijoreaza poti vb cu dr tau sa-ti faca ceva teste.ar fii o idee sa iei si ceva vitamine(exact ca acelea care le iei in timpul sarcini,asta i-a spus dr prietenei mele care are aceleasi probleme)
parerea mea e totusi sa te duci si sa vb cu dr.bafta multa si sper sa te alaturi cat de repede clubului de gravidutze wink

Ultima oara a fost editat de LadyRaven (2009-01-19 12:03:46)

free spirit... puss bebe

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.