homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu reusesc sa scap de trichomonas, unde gresesc?

#1 2009-01-19 01:57:43

tzuntzurel
New member
Inregistrat: 2007-10-17

Nu reusesc sa scap de trichomonas, unde gresesc?

Acum un an si ceva, in urma unui control ginecologic efectuat la o luna jumate dupa nastere am fost diagnosticata cu Trichomonas si Gardnerella. (luate din mizerabila maternitate in care am nascut, fara nici un dubiu)  Alaptand, nu am putut face tratamentul complet ci doar am luat niste ovule prescrise de medic. A urmat o pauza dupa aceea alte ovule si in final dupa ce am intarcat copilul, am fost din nou la control, am facut analiza, trichomonasul inca era si am facut tratament la indicatia medicului cu : Fasigin 4 tb doza unica, de repetat si eu si sotul dupa 7 zile, ovule Cervugid si Macmiror si spalaturi cu Tantum Rosa.  Dupa terminarea tratamentuli am mai stat doua saptamani si m-am dus la control. Am repetat analiza la secretie, mi-a lucrat-o chiar in fata, i-am explicat medicului despre ce e vorba si ca vreau sa se uite foarte bine, sa-mi zica sigur daca mai am trichomonas sau nu. Mi-a zis fosrte categoric ca nu mai este si ca am doar prezente filamente de candida. Am luat Gynofort apoi timp de trei luni totul a fost foarte bine. Dupa sarbatori, am avut o secretie abundenta si mancarimi, si am crezut ca ar fi candida. Am luat de la mine putere gynozol, flucovim si unguent clotrimazol pana ajungeam la medic, el fiind plecat in strainatate.
   Cum s-a intors, m-am si dus la o consultatie. Mi-a zis ca e o colpita mixta si m-a trimis cu secretia la laborator. Medicul de laborator iarasi mi-a gasit Trichomonas. Acum eu nu inteleg, daca eram tratata cum am reusit sa iau iarasi boala in conditiile in care si sotul a facut tratament, si sunt mai mult decat sigura ca nu ma inseala? Spun ca nu ma inseala pentru ca pleaca foarte rar de acasa singur, si atunci doar sa plateasca facturile lunare sau cumparaturi de urgenta , unde-l trimit eu nu unde pleaca el programandu-si asta. Are programul la serviciu strict, nu imi intarzie si chiar daca sa presupun prin absurd m-ar insela nu este atat de prost sa nu se protejeze...

Sa revin la dilema mea, unde gresesc, ce se intampla de reapare? Oare sa nu ii fi trecut lui si de la el m-am reinfectat si eu?
   Ce analize ii pot face si lui pentru a vedea daca mai are trichomonasul?
  Se transmite si prin sex oral?  Si daca presupun ca ne-am fi reinfectat asa, nu trebuia Fasiginul sa-si faca efectul pe cale generala si sa omoare trichomonasul oriunde s-ar afla el in gura, intestine, vagin?  Ca o paranteza am citit ca sunt 3 tpuri de Trichomonas : bucal, intestinal si vaginal, stie cineva daca de exemplu Trichomonasul bucal poate trai in mediu vaginal si invers?

Acum medicul mi-a dat tratamentul urmator: Macmiror tablete si eu si sotul 3 pe zi timp de 7 zile si 12 zile: spalaturi cu Tantum rosa, crema Lomexin si cate un ovul de Macmiror, si alte 12 zile crema Lomexin si cate un ovul Gervugid. Ce m-a uimit e ca mi-a zis ca daca apare menstruatia, sa continui tratamentul sa nu opresc si ma gandeam ca se scurge ovulul afara o data cu menstra... Noroc ca mi-a venit inainte si nu mai este cazul, astept sa se termine si apoi incep tratamentul.

Alte intrebari:  Ce altceva imi recomandati sa iau care  sa ajute la normalizarea secretiei, si sa ma ajute in tratarea trichomonasului?
                      Este bun tratamentul pe care mi-l da medicul sau pana la urma ar fi indicat sa merg la altul?

In speranta ca nu v-am plictisit cu atatea intrebari va rog sa imi raspundeti si mie daca puteti. Va multumesc.

Ultima oara a fost editat de tzuntzurel (2009-01-19 01:58:33)

#2 2009-01-19 12:56:03

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: Nu reusesc sa scap de trichomonas, unde gresesc?

eu stiu ca in timpul tratamentului nu ai voie sa faci sex de nici un fel,tocmai pt a nu se transmite boala de la unu la altul....poate de asta iti tot apare si iar apare....alte rasp nu mai am pt intreb tale

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.