homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum stii ca el e " the one"?

#1 2009-01-19 16:37:59

pink_brain
Full member
Inregistrat: 2006-10-27

Cum stii ca el e " the one"?

Salutare tuturor,

Ma aflu intr-o situatie cat de poate de delicata pe care as dori sa o impartasesc cu voi in speranta ca ma puteti ajuta cu o parere sau poate aveti ceva experienta in "domeniu".

Sunt intr-o relatie de 2 ani si jumatate. Am facut multe sacrificii ca sa fim impreuna. Am avut la inceput o relatie de distanta (ne vedeam 3 zile la 2 sapt) am stat impreuna vreo doua luni dupa care el a plecat in strainatate cu jobul. Ne vedeam la 3 luni cate 2 saptamani...si cu toate acestea ne era bine. Acum m-am mutat si eu in aceiasi tara cu el dar in alt oras. Ne vedem in fiecare week-end. Ne intelegem bine cu exceptia ocazionalelor certuri stupide...de genul cine face curat, mancare...dar ne trecere repede.
Eu zic ca ne iubim...dar de cand a aparut certitudinea ca ne vom casatori (el a inceput doua discutii pana acum cu topicul "vrei sa fii sotia mea")....eu m-am panicat. Nu stiu daca e vorba de frica de angajament sau ....dar saptamana aceasta i-am spus ca eu nu sunt sigura ca el este " the one". Eu de cand ma stiu am crezut ca atunci cand il vei intalni vei stii ca el este "the one". Nu stiu, ar trebuie sa fie un sentiment acolo ceva...care sa imi confirme ca el este pentru mine. Daca stau sa ma gandesc imi dau seama ca e un pic prostesc modul meu de gandire.....dar oricum vreau sa aflu si parerea voastra.
Poate sunteti deja in pozitia de "doamna" si puteti sa imi spuneti ce anume va determinat sa spuneti DA.
Astept cu mare interes parerile voastre.

#2 2009-01-19 16:43:08

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: Cum stii ca el e " the one"?

panica este normala, pink, in fata unei decizii importante...zic eu. am trecut si eu prin asta...acum depinde de la caz la caz, unele fete pot spune cu usurinta si entuziasm "da", altele se pot panica putin... la mine a fost bine, ne-am casatorit si suntem fericiti in continuare.
Ca raspuns la intrebarea ta... te imaginezi alaturi de el pana la batranete, la bine si rau, cu burta etc? iti doresti sa ii porti copiii? daca raspunsul e da, el e "the one"...

Dp meu dv, panica nu are de-a face cu iubirea... ci este o reactie in fata unei decizii importante.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3 2009-01-19 16:46:37

persifona
Vizitator

Re: Cum stii ca el e " the one"?

Pink, da o cautare, mai e un topic despre acelasi lucru.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.