homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina sau dereglare hormonala...mare

#1 2009-01-17 13:36:24

Emma21
New member
Inregistrat: 2009-01-17

Sarcina sau dereglare hormonala...mare

buna ziua, sunt noua printre voi, ma numesc Emma (21 de ani impliniti) si am o mica problema.

Ultima menstruatie a fost de pe 17 Nov- 24 Nov....suntem in 17 ianuarie  bang  ...e adevarat ca mi-a mai intarziat ciclul, 2, 3 saptamani..dar niciodata asa de mult  :f?rbannad:  . De vreo patru zile am dureri groaznice de sani (s-au si marit...)...dureri de burta si de mijloc ca si cum trebuie sa imi vina...dar nu vine. Azi am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ  bang . Nu stiu ce sa mai cred. Luni merg la doctor dar sunt foarte nelinistita. A mai patit cineva asa? Oare sa am incredere in test?

Legat de viata sexuala, ne protejam cu prezervativ, de vreun an...(dupa ce un an luasem anticonceptionale, dar m-am oprit). Problema e..ca...intr-una din serile din decembrie (la inceput- adica in perioada fertila, cred) s-a intamplat sa intre fara prezervativ, dar nu a ejaculat. Deci a intrat, apoi a iesit, a pus prezervativul si am continuat. Oare sa fie aceasta momentul  sexinpat ...inca ceva...in perioada respectiva s-a intamplat mai rar....si eu cred ca lichidul lui era mai concentrat si e posibil sa se fi strecuat si un  spermatozoid ...nazdravan care sa vrea cu orice chip sa se afirme... este relevant acest detaliu....? sau exagerez.. bang

Eu as fi foarte fericita cu aceasta schimbare in viata mea  ...desi anul acesta dau licenta...si poate va fi foarte greu..dar pe mine nu ma inspaimanta nimic...ma simt pregatita, pot spune ca eu chiar imi doresc. Dar, de ce mi-a iesit testul negativ? ....prefer sa fie copil decat o dereglare hormonala nasoala... Sunt foarte nelinistita si emotionata, mai ales ca maine am primul examen din sesiune....si asta amplifica starea de emotie...va rog, daca stiti, nu ezitati sa ma clarificati.

Unde e o necesitate, trebuie să fie o posibilitate.

#2 2009-01-17 13:41:43

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Sarcina sau dereglare hormonala...mare

daca testul a iesit negativ nu esti insarcinata pt ca a trecut mult timp de la acel contact
din cate inteleg nu prea ai ciclu regulat
din moment ce ai si simpome probabil ca va veni

#3 2009-01-17 14:12:43

Emma21
New member

Multumesc pentru raspuns. O sa astept sa vina....macar sa stiu o treaba. Nu imi place starea asta de incertitudine..

#4 2009-01-17 14:18:41

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

o sa vina, e o dereglare probabil, sau  o raceala.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2009-01-17 21:00:25

draiana
Full member
Inregistrat: 2008-06-10

as dori sa va intreb ceva....acum sunt in per de pauza de 7 zile.....sunt in ziua a 4-a si inca nu mi-a venit menstruatia...in ultimele 3 luni mi-a venit sambata seara incepand cu pete maronii si apoi decurgand normal timp de 6 zile....inainte de astea 3 luni imi venea duminica adica in a 5 -a zi...eu iau ac de 7 luni...e normal sa imi vina in zile diferite?...stiam ca dk iau ac ar trebui sa fie foarte regulat mai ales daca il aveam si inainte regulat

Publicitate

loading...

#6 2009-01-17 21:17:59

Khristall
Insomniac member

da, poate sa iti vina in oricare zi de pauza. deci nu e o regula ca daca pana acum ti`a venit de ex in ziua x o sa iti vina mereu in ziua x. deci poate sa iti vina si in a 6 7a zi de pauza. daca le`ai luat corect nu ai motiv de ingrijorare.

#7 2009-01-17 21:32:04

draiana
Full member

eu asa zic ca le-am luat corect..niciodata nu am uitat vreo pastila....cand am luat antibiotic asta fiind in vara nici nu imi incepusem viatza sexuala propriu-zis....nu am baut ceai de sunatoare, nu am mancat grefe...deci sper sa vina o data ca ma stresez foarte tare mereu pe tema asta....mai ales ca am si avut ceva dureri de sani lunile astea si dureri de cap...i-am zis doctoritzei de la planning de aceste dureri si a spus ca s-a putea sa trebuiasca sa schimb pastilele(iau marvelon) cu unele cu mai putin estrogen...luni am sa ma duc sa o intreb

#8 2009-01-17 21:37:50

Khristall
Insomniac member

nu te ingrijora ca vine, si daca nu vine luna e posibil sa fie o dereglare, darrr daca nu vine nici pauza viitoare mergi la medic.
daca le`ai luat corect cum sustii, nu ai treaba, insarcinata nu esti.
ai grija cu durerile de cap, asa am avut si eu si am fost nevoita sa le intrerup.

#9 2009-01-17 21:49:23

draiana
Full member

oricum luni merg la doctoritza  sa vad dk mi le schimba sau ceva... sper sa vina pana atunci....dereglarea de la ce poate fi?

#10 2009-01-17 22:05:25

Khristall
Insomniac member

de la orice, raceala, orice, dar nu e motiv de ingrijorare. pe prospect scrie ca daca nu vine o luna nu e motiv de ingrijorare(atata timp cat le`ai luat corect) dar daca a doua luna nu vine sa consulti un medic, pt ca poate fi o dereglare.
stii ca menstra se reduce cantitativ si calitativ si se poate sa se fi redus pana la disparitie, dar vine, ai sa vezi.

#11 2009-01-17 22:16:37

draiana
Full member

multumesc frumos pt raspunsuri....chiar ma ajuta ma mai linistesc....mereu ma stresez cand trebuie sa imi vina..mi-e frica ca nu va veni desi stiu ca le-am luat corect...o sa astept si acum sa vad...sper maine sa scap de griji...multumesc frumos..smile

#12 2009-01-17 22:21:26

Khristall
Insomniac member

cu placere. asa am fost si eu, mi s`a intamplat si mie draga mea, mi`a venit si in a 8a zi deci nu te impacienta.

#13 2009-01-18 21:04:41

HellenTroy
Membru
Inregistrat: 2009-01-18

Buna,m am inscis la acest forum pentru ca am o problema...
Menstruatia ar fi trebuit sa mi vina ieri,si chiar daca a trecut doar o zi sunt putin ingrijorata pt ca nu am niciun simptom ( dureri de burta ). bang produce
Tocmai am facut un test de sarcina (Barza Gold) si a iesit negativ.As vrea sa stiu daca acest test poate depista sarcina in timp asa scurt de la actul sexual ( o sapt-2).Multumesc !

#14 2009-01-18 21:09:51

Khristall
Insomniac member

testul de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul sexual cu risc, sau la o saptamana de la intarziere, asa e cel mai corect si mai sigur!

#15 2009-01-18 23:20:28

Emma21
New member

Danae a scris:

o sa vina, e o dereglare probabil, sau  o raceala.

Va multumesc, Danae si lady in black, pentru raspunsurile voastre, se pare ca ati avut dreptate. A venit si menstruatia, iar acum ma simt mult mai linistita. Sa ne auzim cu bine. As mai avea totusi cateva probleme, chestii care s-au petrecut in trecut si au ramas enigme ptr mine, dar o sa va povestesc alta data.

Apropo, ma simt bine la voi... tummenupp   :k?ra:

#16 2009-01-19 19:11:53

HellenTroy
Membru
Inregistrat: 2009-01-18

Danae a scris:

testul de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul sexual cu risc, sau la o saptamana de la intarziere, asa e cel mai corect si mai sigur!

multumesc pt raspuns...inca mai astept sa imi vina..nu vreau un al doilea test  sad  cu toate ca incep sa ma ingrijorez... grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.