|
Nu esti logat.
Cum interactioneaza Novynette cu cantitatile mari de apa#1 2009-01-19 21:43:56
Cum interactioneaza Novynette cu cantitatile mari de apaBuna seara, Offline #2 2009-01-19 22:00:06
Re: Cum interactioneaza Novynette cu cantitatile mari de apase spune ca exista posibilitatea ca sa retii apa in organism d la ac`uri, dar nu e o regula SPECIFICA PT NOVYNETTE. deci nu te impacienta. poti sa le iei, la inceput medicul cand prescrie ac`uri o face fara analize, nu doar cu analize, la multe fete de pe forum li s`a prescris fara analize, doar dupa un srt de intrebari. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-01-19 22:11:49
Re: Cum interactioneaza Novynette cu cantitatile mari de apaam si eu o intrebare..si tot novynette iau, de asta nu am mai deschis alt topic, sper ca nu e gresit, totusi. Ultima oara a fost editat de iulikaa (2009-01-19 22:13:06) sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. Offline #4 2009-01-19 22:23:36
Re: Cum interactioneaza Novynette cu cantitatile mari de apanu e obligatoriu sa tina mult, un nr de zile fix nu iti putem da, dar daca ai de 5 zile sa speram ca o sa se termine zilele astea. pe mine de ex m`a tinut mereu 3 zile chiar si cand am inceput sa iau ac`uri. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|