|
Nu esti logat.
Examen secretie si o noua problema#1 2009-01-15 10:38:50
examen secretie si o noua problemabuna fetelor.nu demult am avut niste probleme....mancarimi,secretie ciudata si am fost la doctor si mi-am facut ex de secretie.mi-a iesit asa: epitelii-foarte frecvente,leucocite-relativ frecvente,si coci-gram pozitiv (la hematii,bacili,cocobacili,gardnerella,trichomonas si candida nu era bifat nimic)..va trebui sa ma duc la ginecolog sa imi descifreze si sa dea tratament daca e nevoie.pana atunci poate cineva sa imi spuna ce ar putea sa fie? Si mai am o problema care ma macina..de cateva zile am inceput sa am usturimi la urinat ,simt nevoia sa ma duc la wc foarte des si urina miroase ciudat.Care sa fie problema?? Offline #2 2009-01-15 10:42:11
Re: examen secretie si o noua problemao infectie urinara. mergi si-ti fa urocultura. Offline #3 2009-01-15 10:48:12
Re: examen secretie si o noua problemadin analiza de secretie rezulta ca ai o infectie cu coci Offline #4 2009-01-15 14:25:43
Re: examen secretie si o noua problemaai o infectie genitala cu ceva coci pt care medicul iti va da tratam antibiotic cel mai probabil, insa mergi si fa-ti inainte o urocultura ca sgur ai infectie urinara. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #5 2009-01-19 10:05:48
Re: examen secretie si o noua problemaam fost la ginecolog si mi-a vazut analizele si a spus ca nu am nimic! nimic patologic..si mi-a dat niste ovule pe care mi le-a recomandat in caz ca mai am mancarimi...si i-am spus si de problema cu urina si mi-a dat urinal.........nu stiu ce sa zic...zilele astea ma duc sa imi fac urocultura pt ca deja mi-au aparut niste dureri de spate in zona rinichilor insuportabila! vroiam sa intreb daca anticonceptionalele interactioneaza cu antibiotice date impotriva infectiei urinare si daca credeti ca e o infectie la nivelul rinichilor sau a uretrei,adica transmisa sexual Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-19 10:07:38
Re: examen secretie si o noua problemada, antibioticele interactioneaza cu AC Offline #7 2009-01-19 10:32:31
Re: examen secretie si o noua problemamultumesc.ramane sa mi fac urocultura si sa vad ce tratament imi va da.pai si pe timpul administrarii antibioticelor renunt la AC?sau le iau in contin si ma protejez suplimentar? Offline #8 2009-01-19 12:43:26
Re: examen secretie si o noua problemale iei in continuare si te protejezi suplimentar pe timpul tratamentului si 7 zile dupa Offline #9 2009-01-19 13:15:57
Re: examen secretie si o noua problemasi eu am aceeasi problema Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-19 13:16:39) Offline #10 2009-01-19 15:24:29
Re: examen secretie si o noua problemada ..mi s-a parut ciudat ca nu mi-a gasit nimic.....a zis ca daca vreau, sa fac analize mai amanuntite care ar costa in jur de 1 milion.o sa le fac ca nu vreau sa am probleme si sa stau degeaba. Offline #11 2009-01-20 08:39:40
Re: examen secretie si o noua problemadaca esti din bucuresti iti recomand sa faci ciltura din secretie la institutul cantacuzino Offline #12 2009-01-20 09:20:35
Re: examen secretie si o noua problemaam facut niste analize la Medlife si, printe altele, am cerut si culturi din col. pe cerere mi-a trecut ceva de genul Offline #13 2009-01-20 14:14:23
Re: examen secretie si o noua problemae ok ce ti-a recoltat, hai sa asteptam rezultatul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2009-01-20 21:30:16
Re: examen secretie si o noua problemaceea ce ai cerut conclude cu ceea ce era scris pe bonul respectiv. stai linsitita. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #16 2009-01-20 21:34:03
Re: examen secretie si o noua problemacu placere Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #17 2009-01-26 11:02:59
Re: examen secretie si o noua problemaam facut urocultura si mi-a iesit infectie cu e coli..foarte multi coli chiar..o sa iau antibiotic.intrebarea mea este daca AC mi-au facut organismul sensibil si daca continui sa le administrez in paralel cu antibioticele.mi-e frica la gandul ca nu as putea scapa de infectie si ca AC mi-ar cauza probleme. Offline #18 2009-01-26 11:15:51
Re: examen secretie si o noua problemasa nu iei antibiotic de capul tau , era ideal daca faceai si o antibigrama , mergeai la sigur , daca nu poti sa te duci sa o faci repede , du-te sa primesti tratament de la doctor poate iti da un antibiotic cu spectru larg, vezi sa iei si un antimicotic sa nu apara candita , si cel mai bun tratament pt infectie urinara : cel putin 2 l de apa pe zi , daca nu faci lucrul asta , tot timpu' , nu numai pe perioda tratamentului , o sa reapara Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-26 11:16:44) Offline #19 2009-01-26 11:31:19
Re: examen secretie si o noua problemada pai mi-am facut si antibigrama .nu am analizele la mine ca ziceam ce antibiotic este.deci nu renunt la AC pe perioada asta ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|