|
Nu esti logat.
Prea multa atentie?#1 2009-01-20 09:05:49
prea multa atentie?dinou deschid un subiect .. sper k nu v-am plictisit .. am auzit ieri o discutie la tv despre 2 tineri care aveau o relatie de 2 ani, locuiau impreuna..si el o insela in ultimu an la greu.. iar tipa spunea k e posibil sa se fii intamplat asta deoarece ia dat atentie prea multa si el probabil a simtit k are terenul asigurat.. nushtiu.oare baietii cand fetele se poarta frumos si le dau atentie se poarta urat sau inseala sau sunt indiferenti ? cum vine asta? .sunt curioasa ce spuneti si voi, si astept unele pareri si de la baieti Offline #2 2009-01-20 10:10:20
Re: prea multa atentie?eu nu stau cu iubi meu dar ne vedem in fiecare seara si ma port frumos cu el(asa mi se pare si normal)si am incredere in el,nu vad sa ma insele,mai ales ca el e toata ziua la treaba si ajunge seara obosit de nu ii mai trebuie nimic.....as putea spune ca are terenul asigurat dar al meu ii din ala familist....acum ne facem casa(un etaj al nostru din casa)si ii ca lumea,mergem prin magazine, ne uitam ce sa luam,vb de camera copilului,deci nici gand de inselat Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2009-01-20 10:22:46
Re: prea multa atentie?exista barbati si femei care pur si simplu "nu pot sta in banca lor". Unii se satura de bine, deci chiar daca au un partener care se comporta frumos cu ei tot isi cauta "distractia" in alta parte. Altii (cum de ex. femeile cu barbati betivi sau barbatii cu femei cicalitoare sau care nu au timp pentru ei) isi cauta de asemenea un alt partener pentru a-si satisface nevoile. Deci exista fel de fel de cazuri si dupa parerea mea e greu sa generalizezi. Deci unii o fac cu motiv iar altii doar asa de dragul de a mai schimba peisajul. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-01-20 10:24:29) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #4 2009-01-20 10:24:42
Re: prea multa atentie?da.. adevarul e k depinde de la om la om Offline #5 2009-01-20 16:44:25
Re: prea multa atentie?si chiar daca ai considera ca ii dai prea multa atentie, te-ai putea restrictiona de la a te manifesta atat cat vrei si cand vrei fata de persoana pe care o iubesti? Daca asa simti, arata-i partenerului, nu iti modera si manipula sentimentele din frica a ceea ce s-ar putea intampla. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|