|
Nu esti logat.
C ar trebui sa fac?!#1 2009-01-20 13:48:53
c ar trebui sa fac?!iau ac d aprox un an, da in ultima perioada nu pot spune k le-am luat chiar la ora fixa, ba mai mult acum 2seri am uitat, dar am luat-o dimineata. stiu k in principiu n'ar fi un mare pericol, dar la ultimul contac sexual prietenul meu a ejaculat prima data in mine si nu stiu dak trebuie sa ii fac griji.... pana acum ma simtem mai ok dak ejacula afara, chiar dak luam antibb. Ma gandesc sa iau totusi contraceptia de urgenta.... c ziceti..sunt riscuri? Offline #2 2009-01-20 13:59:58
Re: c ar trebui sa fac?!la ultima folie ai uitat sa iei 2 seri pilula?au trecut 12 ore de cand ai luat-o dupa aia?la cat timp dupa asta ai avut contact sexual cu prietenul tau? Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2009-01-20 14:21:05
Re: c ar trebui sa fac?!
daca nu ai uitat pastila mai mult de 12 ore nu e nici un risc...si nici daca au trecut mai mult de 12 ore dar nu cu mult mai mult si nu esti la pruimele sau ultimele pastile....deci asn opina sa nu iei contraceptie de urgenta...nu pare a fi nevoie de ea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-01-20 16:40:57
Re: c ar trebui sa fac?!deci in principiu e ok:) ca nu vreau sa iau pastila dak nu este cazul. multumesc doc:D! Offline #5 2009-01-20 17:32:46
Re: c ar trebui sa fac?!in principiu nu are nimic dak,nu le iei chiar la ora fixa,dar ar fii o idee sa le iei macar aprox la aceeasi ora free spirit... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|