homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

C ar trebui sa fac?!

#1 2009-01-20 13:48:53

an_ya
Membru
Inregistrat: 2009-01-20

c ar trebui sa fac?!

hmm  iau ac d aprox un an, da in ultima perioada nu pot spune k le-am luat chiar la ora fixa, ba mai mult acum 2seri am uitat, dar am luat-o dimineata. stiu k in principiu n'ar fi un mare pericol, dar la ultimul contac sexual prietenul meu a ejaculat prima data in mine si nu stiu dak trebuie sa ii fac griji.... pana acum ma simtem mai ok dak ejacula afara, chiar dak luam antibb. Ma gandesc sa iau totusi contraceptia de urgenta.... c ziceti..sunt riscuri?

#2 2009-01-20 13:59:58

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: c ar trebui sa fac?!

la ultima folie ai uitat sa iei 2 seri pilula?au trecut 12 ore de cand ai luat-o dupa aia?la cat timp dupa asta ai avut contact sexual cu prietenul tau?

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#3 2009-01-20 14:21:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

an_ya a scris:

hmm  iau ac d aprox un an, da in ultima perioada nu pot spune k le-am luat chiar la ora fixa, ba mai mult acum 2seri am uitat, dar am luat-o dimineata. stiu k in principiu n'ar fi un mare pericol, dar la ultimul contac sexual prietenul meu a ejaculat prima data in mine si nu stiu dak trebuie sa ii fac griji.... pana acum ma simtem mai ok dak ejacula afara, chiar dak luam antibb. Ma gandesc sa iau totusi contraceptia de urgenta.... c ziceti..sunt riscuri?

daca nu ai uitat pastila mai mult de 12 ore nu e nici un risc...si nici daca au trecut mai mult de 12 ore dar nu cu mult mai mult si nu esti la pruimele sau ultimele pastile....deci asn opina sa nu iei contraceptie de urgenta...nu pare a fi nevoie de ea
nu stiu ce ai cu bietul baiat, cred ca vrei sa il vezi cu ejacvulare precoce, de il tot pui sa ejaculeze afara....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-01-20 16:40:57

an_ya
Membru
Inregistrat: 2009-01-20

deci in principiu e ok:) ca nu vreau sa iau pastila dak nu este cazul. multumesc doc:D!
pt andutu: din ultima folie nu luasem o pilula, p kre am recuperat-o dimineata (sper k nu trecusera 12ore). asta s intampla cu 2zile inaintea contactului sexual. pentru asta imi faceam griji, si pentru faptu k in utimul timp nu am prea respctat ora fixa(le luam inainte d culkre).  are cv?

#5 2009-01-20 17:32:46

LadyRaven
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-04-18

in principiu nu are nimic dak,nu le iei chiar la ora fixa,dar ar fii o idee sa le iei macar aprox la aceeasi ora

free spirit... puss bebe

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.