homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Recidiva anexita

#1 2009-01-09 00:10:47

puimic&puimare
New member
Inregistrat: 2008-10-30

recidiva anexita

Problema: mictiuni foarte dese si usturimi care recidiveaza foarte des (anexita).

Am fost la ginecologie si urologie, nu am nicio infectie. La radiografie mi-a iesit ovarul drept usor inflamat. Doctorul mi-a zis ca e vb de anexita care recidiveaza, ca am o sensibilitate la ovare. Mi-a dat rowatinax si ketonal.

Doar ca "racesc" cam de 2 ori pe luna. E foarte neplacut si cred ca si nesanatos. Nu stiu ce sa mai fac. Iar cauzele sunt minore: acum 2 nopti m-am dezvelit, m-am trezit ca mi-e frig si din cauza asta am "racit din nou la ovare".

Exista vreun tratament sau vreo solutie ca sa scap definitiv?

#2 2009-01-09 00:18:20

puimic&puimare
New member

Re: recidiva anexita

da, am facut si urocultura si analiza de secretie si au iesit bine ambele

Ultima oara a fost editat de puimic&puimare (2009-01-09 00:23:45)

#3 2009-01-09 22:48:48

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ai grija cu anexita...daca tot recidiveaza poate duce la infertilitate
si eu am ramas cu o sensibilitate si mai ales acum iarna trebuie avut grija

#4 2009-01-10 12:01:55

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Ai putea incerca Carpicon si gemoderivate...

#5 2009-01-11 14:26:33

puimic&puimare
New member

Va multumesc pentru sfaturi. Nu inteleg de ce revine atat de des. Mai ales ca iarna sunt f friguroasa si ma imbrac gros.

Azi am terminat tratamentul dat de doctor si nu mi-a trecut. Ma ustura in continuare. Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa ma tina atat de mult (inainte ma tinea maxim 1-2 zile).

Si sunt si la mestra, nu pot sa merg acum la ginecolog sad

O sa incerc cu carpicon. Am vazut ca este produs naturist.

Publicitate

loading...

#6 2009-01-11 14:55:33

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Pentru ca daca ai avut anexita zona devine mult mai sensibila si "receptiva" la schimbari de temperatura. 
Fii atenta ca supozitoarele trebuie folosite in ziua a 5-a pana in ziua a 19-a a ciclului menstrual, dar nu mai mult de 6 luni consecutive.

Sa nu iei de la Elzin (pt. ca sunt contrafacute), ci de la Romdan.

#7 2009-01-20 19:45:46

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

as avea si eu o intrebare...am avut o anexita care am tratat-o...mi-am facut nush cate analize si doamna doctor a zis k sunt bine si sa iau novynette pe perioada iernii ca nu racesc aja ujor...ji pentru protectie normal...nu am prb cu ac-urile...ma inteleg neasteptat de bine cu ele...intrebarea mea este ca e posibil sa fiu eu foarte foarte sensibila si sa ma balonez mereu daca ma ajunge un pic frigul sau am totusi probleme mai grave?ajuta-ti-ma cu un raspuns plsss...ms anticipat:*

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#8 2009-01-20 21:33:31

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

faptul ca te balonezi nu cred sa aiba legatura cu frigul ...
mai degraba cauta "buba" la ceva din dieta ta zilnica ce poate provocare balonare

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.