homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce atatea femei?

#1 2009-01-20 13:44:55

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

De ce atatea femei?

Buna fetelor!
De cateva zile ma tot framant sa intreb, sa nu intreb.
De ce atatea femei de la noi de pe forum se chinuie practic sa ramana insarcinate? Au urmari anticonceptionalele? Adica imi fac griji pentru ca ne dorim din suflet un copil, desigur nu in momentul acesta, insa ne dorim.
Afecteaza anticonceptionalele posibilitatile de a ramane insarcinate sau fetele de la noi au alte probleme din cauza carora nu pot ramane insarcinate? Asa este normal sa te chinui 8-10-11 luni sa faci  un bebe si toate astea din cauza ca ai luat anibebe? Mie medicul cand l-am intrebat mi-a spus ca raman imediat insarcinata daca renunt la antibebe. Ce sa mai cred?

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#2 2009-01-20 14:27:12

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: De ce atatea femei?

anticonceptionalele nu influenteaza fertilitatea
ce-i drept am inteles ca poate fi mai greu cateva luni apoi sa ramai, nu stiu daca asa e

nu inteleg de ce au aparut aceste mituri in legatura cu ac....si eu aud asta in fiecare zi...

#3 2009-01-20 14:33:10

Tei
Hero member

Eu sunt foarte multumita de ele si de viata noastra sexuala care s-a imbunatatit evident de cand am renuntat la prezervative, care ne-au displacut total. Insa nici nu vrea ca apoi sa ma chinui un an de zile pentru bebe pentru ca m-ar afecta psihic, as fi mereu ingrijorata ajungand mai apoi sa nu pot ramane din cauza stressului. Poate ne spune cineva cum e cand vrei sa ramai insatrcinata dupa antibebe.

#4 2009-01-20 14:34:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Tei a scris:

Buna fetelor!
De cateva zile ma tot framant sa intreb, sa nu intreb.
De ce atatea femei de la noi de pe forum se chinuie practic sa ramana insarcinate? Au urmari anticonceptionalele? Adica imi fac griji pentru ca ne dorim din suflet un copil, desigur nu in momentul acesta, insa ne dorim.
Afecteaza anticonceptionalele posibilitatile de a ramane insarcinate sau fetele de la noi au alte probleme din cauza carora nu pot ramane insarcinate? Asa este normal sa te chinui 8-10-11 luni sa faci  un bebe si toate astea din cauza ca ai luat anibebe? Mie medicul cand l-am intrebat mi-a spus ca raman imediat insarcinata daca renunt la antibebe. Ce sa mai cred?

altele sunt cauzele Tei...nu contraceptivele
e mai simplu insa sa dam vina pe pastile decit sa ne gindim mai departe

e foarte simplu cind vrei sa ramii gravida dupa anticonceptionale...le opresti si cauti sa faci sex  in perioada fertila si nu in afara ei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-01-20 14:39:29

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

multumim doc

Publicitate

loading...

#6 2009-01-20 14:41:30

Tei
Hero member

Multumim frumos.

#7 2009-01-20 16:28:48

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

ca sa vedeti cat influenteaza ac-urile posibilitatea de a ramane insarcinata: luam ac de mai bine de 7 ani, fara pauza. la recomandarea unui doctor ( nu de planning ) am facut pauza. era practic prima luna fara ac. am aproximat eu perioada fertila si m-am ferit. am crezut ca s-a terminat si am facut dragoste cu sotul meu si ....am ramas insarcinata. stiu sigur care a fost contactul cu pricina! asa ca.....nu cred ca ac-urile sunt de vina. in plus cunosc multe fete/femei care nu au luat niciodata ac si care se chinuie sa ramana insarcinate fara sa se protejeze deloc. e clar ca motivul e in alta parte!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#8 2009-01-21 11:43:11

Tei
Hero member

Multumesc frumos, Lucia.
Asa mi-a spus si mie medicul de planning atunci cand l-am intrebat daca imi pot afecta anticonceptionalele fertilitatea. Atunci cand le voi opri o sa raman insarcinata. Ma simt mult mai bine acum. Eu am facut o pauza de aproape un an tot la recomandarea unui doctor. Desigur, mi-a spus ca este suficient si o luna, doar ca ovarele sa nu-si uite menirea.  Ma simt bine luand pilulele si nu as vrea sa le opresc. aveam doar asa o mica strangere de inima la fiecare pastiluta inghitita. Acum e ok. Multumesc.

Ultima oara a fost editat de Tei (2009-01-21 11:43:43)

#9 2009-01-21 11:47:54

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Tei nu-ti face probleme.
Eu am luat vreo 5 ani fara intrerupere si am ramas gravida atunci cand m-am pus pe treaba ca lumea.
Si am ramas cand m-am spalat in interior imediat dupa contact (caci nu vroiam atunci ca luam antibiotice).

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.