|
Nu esti logat.
Calculi renali#1 2008-11-22 11:19:30
calculi renalibuna,ce ma sfatuiti sa mai fac pentru pietre la rinichi,acum 6 luni am fost diagnosticata cu o pietrici de 3mm,doctorita mea de familie mi-a zis sa tin regim si sa beau multe lichide in rest sa nu iau nimic pastile ca i-mi starneste durerea,acum am aflat ca la celalalt rinichi am nisip iar acea pietricica de 3mm este de 6-7mm,pentru ea nu mi-a dat nimic am hotarat sa ma duc la spitalul fundeni sa mi-o sparga cu laserul,iar pentru nisip am luat rowatinex,aulin si voltaren,am terminat deja pastilele dar degeaba,si lichide beau 2l pe zi,am dureri groaznice mi se lasa pe picior si in special noaptea,ce sa ma fac va rog sfatuiti-ma,la spital ma duc dupa sarbatori asta daca o sa mai pot rezista,si daca mai e cineva care i s-a spart pietricica sa-mi explice si mie cum e,va multumesc mult si multa....multa sanatate la toata lumea. Alexia-Ioana 25 august 2010 Offline #2 2008-11-22 11:31:13
Re: calculi renaliCeaiul de coada calului este foarte bun pentru rinichi, mie asta mi s-a zis sa beau, ideea e sa urinezi cat mai des. Pentru durere poti sa iei Diclofenac supozitoare sau pastile ( mie mi s-au prescris supozitoare pentru ca se stie ca nu dauneaza atat de mult la stomac ) si sa ai grija sa nu iti fie frig la rinichi, trebuie sa ai mare mare grija. Sa bei neaparat cat mai multe lichide - ceaiuri, limonade etc. Poti sa mergi si la Targu-Mures pentru investigatii suplimentare. Multa sanatate iti doresc ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2008-11-22 11:52:31
Re: calculi renali
daca ai dureri permanent weu zic sa mergi mai repede la spital, sa nu astepti pina dupa sarbatori...ca nu ai ce Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-11-23 10:21:06
Re: calculi renalibuna, si eu am fost la dr si mia zis k am o piatra la rinichiul drept si am avut dureri foarte mari am facut si 2 crize. mia prescris algocalmin,nospa si metoclopramid injectabil si sa iau 2 pastile p zi d urinex 10 zile p luna timp d 3 luni,si beau ceai d cocean d porumb si apa plata,urinez foarte des,sper sa se farame piatra k am inteles k dak e o elimin e foarte dureros si imi este frik. multa sanatate. Offline #5 2008-11-23 10:47:40
Re: calculi renaliEu am eliminat nisip si e foarte foarte incomod, mi-a ranit tot tractul urinar, m-am usturat si am sangerat la urinare zile intregi... Dar e mai bine decat o operatie Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-20 19:32:39
Re: calculi renalibuna,va spuneam ca am o pietricica si ma tot chinui sa scap de ea,am luat uricol,rowatinex si urinex nu merge nu vrea sa plece,am facut un film si mi-a spus ca rinichiul nu ar fi afectat de piatra,dar celalat ma doare pt ca ii am cazuti pe amandoi,sunt putin mai jos,urmeaza sa ma duc la clinica la fundeni sa mi-o sfarme cu laserul si as fi vrut sa va cer o parere as vrea sa devin mamica,as avea probleme cu sarcina daca as ramane insarcinata inainte de a elimina piatra?va multumesc mult de tot penrtu ca existati. Alexia-Ioana 25 august 2010 Offline #7 2009-01-21 12:09:59
Re: calculi renalidin cate stiu nu ai voie sa faci interventii cu laser peperioada sarcinii...si in timpul sarcinii s ar putea ca durerile sa se accentueze (creste riscul de infectii urinare)...sfatul meu ar fi sa faci interventia cu laser si abia apoi sa ramai insarcinata... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|