|
Nu esti logat.
Examen secretie dupa tratament cu antibiotic#1 2007-04-20 07:55:00
examen secretie dupa tratament cu antibioticdoctoressa, am facut un tratament (5 zile)cu polidin, ospamox si supozitoare cu indometacin. cat timp ar trebui sa las sa treaca pana a imi face un examen de secretie si test hpv? Offline #2 2007-04-20 12:05:30
Re: examen secretie dupa tratament cu antibiotico saptamina, Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-04-20 12:21:59
Re: examen secretie dupa tratament cu antibioticdaca am terminat antibioticul marti si am programare saptamana urmatoare tot marti este ok? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-04-20 12:37:59
Re: examen secretie dupa tratament cu antibiotice ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-04-20 12:39:07
Re: examen secretie dupa tratament cu antibioticmultumesc frumos pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|