homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bilete de avion catre Grecia

#1 2009-01-20 13:57:05

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Bilete de avion catre Grecia

Site-ul este acesta dar trebuie sa faceti rezervare din timp.

http://www.aegeanair.com/

Catre Corfu nu au bilete. Nu stiu de ce... dar nici cei de la Olympic nu au...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2 2009-01-20 14:01:52

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

Re: Bilete de avion catre Grecia

da, ma gandeam eu ca era prea frumos sa fie adevarat.

Anul trecut am fost in Olimpic Beach cu autocarul si am plecat la ora 21 din Bucuresti iar a doua zi la 12 eram pe plaja deja.
Drumul a fost ok, chiar daca mi-a fost frica putin ed oboseala - am fost cu un autocar Setra (foarte spatios si super autocarul), iar anul acesta am gasit oferta la o agentie pentru Corfu in Agusut cu aprox 100 de euro cazarea pe 6 nopti.

Problema e ca anul asta vreau sa ma plimb si mai am si alte planuri nu prea pot sa dau prea mult pe concediul asta  sad

Multumesc mult de site, dar.....anul asta chiar Corfu e destinatia  smile o sa mor 20 de ore in autocar probabil  lol

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#3 2009-01-20 14:06:14

sunshine16
Banat
Site

E ok si cu autocarul si eu am fost.
Dar fi atenta la ce agentie nimeresti. Ca una zic iar cand ajungi acolo, vezi cu totul altceva.
Daca alegi o vacanta cu hotelul inclus, cea mai bina varianta este sa te duci la o agentie de turism, intr-adevar.
Dar daca vrei o vacanta pe cont propriu, e bine de stiut ca Aegean au cele mai mici preturi.
Am zburat si cu Olympic si sunt neseriosi si in afara de faptul ca sunt mereu intarzieri, avionul nu s-a parut putin murdar...
Cu Tarom nu am zburat, dar au preturi la fel a cei de la Olympic.

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-01-20 14:06:52)

#4 2009-01-20 14:15:43

alexutza12345
Sr. member

anul trecut a fost ok agentia cu care am fost - nu am avut nicio problema si chiar a fost totul ok.

Acum la agentia aceea nu au decat niste oferte "early booking" care sunt mult mai scumpe decat ce am gasit eu  neutral

Singurul lucru pentru care imi fac griji ar fi autocarul - sa fie ok, sa nu fie o epava pe roti si soferii (imi e un picutz cam frica in autocar daca merge foarte tare si mai ales pentru ca am inteles ca ultimii 200 de km prin Grecia pana la ferry sunt prin munti pe unde se urca la fel ca pe Transfagarasan). Vila la care am gasit cazare este una la care a fost cineva cunoscut si am vazut poze si sunt la fel ca cele de pe site.

Tu in Corfu ai fost? daca da in ce statiune: nu stiu ce sa aleg: Acharavi, Ipsos, Dassia sau Palokastritsa.

In statiunile acestea am gasit cazare mai ieftina- si as vrea plaja cu nisip si apa calda si ceva magazine (oricum vreau sa inchiriez masina sa vizitez toata insula) . Are cineva idee unde e cel mai ok?  smile

Love_t tu unde vrei sa mergi in Grecia?

Ultima oara a fost editat de alexutza12345 (2009-01-20 14:17:02)

#5 2009-01-20 14:22:54

sunshine16
Banat
Site

Pai daca ai fost cu o agentie si ti-a placut ca au autocare ok, eu zic sa te duci la aceeasi agentie.
In Corfu nu am fost, spre rusinea mea  rodnar  Deci nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau legate de insule.
Cand te duci sa inchiriezi o masina, tocmeste-te cu ei la pret, asa procedeaza toti.
Eu locuiesc in Grecia de 2 ani si ceva, in Zakynthos ma duc in fiecare vara pt ca avem  acolo o mica pensiune.

Publicitate

loading...

#6 2009-01-20 14:26:09

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

alexutza : iti recomand  paleokastritsa smile
love -t:la tarom sunt preturi f mari si cred ca au zbor numa pe atena...aegean au curse charter dar se pot lua bilete de avion prin ei numa de la agentiile de turism

one day we're gonna get somehow...rodnar

#7 2009-01-20 14:26:20

alexutza12345
Sr. member

love_t a scris:

Pai daca ai fost cu o agentie si ti-a placut ca au autocare ok, eu zic sa te duci la aceeasi agentie.
In Corfu nu am fost, spre rusinea mea  rodnar  Deci nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau legate de insule.
Cand te duci sa inchiriezi o masina, tocmeste-te cu ei la pret, asa procedeaza toti.
Eu locuiesc in Grecia de 2 ani si ceva, in Zakynthos ma duc in fiecare vara pt ca avem  acolo o mica pensiune.

big_smile am inteles acum  smile  ce fain....te invidiez.

Da...mi-a placut cu agentia aia dar e mai scump cu 100-150 de euro dekt la asta  big_smile oricum mai am un pic de timp sa ma hotarasc - vreau sa merg in august insa o sa imi rezerv locul prin aprilie-mai (cel tarziu) ca asa am facut si anul trecut si a fost ok. Niste prieteni cu care ne-am intalnit acolo si-au luat sejurul cu 3 sapt inainte de la alta agentie si au platit cu aproape 100 de euro mai mult ca noi  neutral

#8 2009-01-20 14:29:14

sunshine16
Banat
Site

Sa nu ma invidiezi, ca mi-e dor de casa... si de Bucurestiul prafuit  rodnar
Iar verile, aici sunt insuportabile.... dar nu ma plang... ajung acasa de cel putin 2 ori pe an. majoreta   
Eu zic ca mai bine platesti 100 de euro in plus si mergi cu un autocar ok, drumul este foarte lung si ai nevoie de confort.
Sau intreaba-i pe cei de la agentia asta, ce fel de autocare au. E dreptul tau ca si client sa stii  tummenupp

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-01-20 14:29:51)

#9 2009-01-20 14:31:18

alexutza12345
Sr. member

Lasa lasa ca e frumos tare acolo la tine  smile si anul trecut am fost in iulie si nu mi s-a parut chiar insuportabil....bine..eu sunt mai friguroasa si caldura pt mine e sfanta  rotfl . merci de informatii  puss cred ca o sa incerc sa aflu ce autocare au  kram

#10 2009-01-20 14:41:49

sunshine16
Banat
Site

ioana.cristina83 a scris:

love -t:la tarom sunt preturi f mari si cred ca au zbor numa pe atena...aegean au curse charter dar se pot lua bilete de avion prin ei numa de la agentiile de turism

Te contrazic  big_smile  Poti sa cumperi bilete de la aegean direct de pe site-ul lor, daca ai card....
Si Tarom... cred ca au zboruri si catre Salonic... dar intr-adevar preturile sunt mari.
Am facut o comparatie intre Tarom, Olympic si Aegean. Surpriza! Tarom are pretul cel mai mic, cu o diferenta de 10 euro.
Data de plecare a fost 6 mai si data de intoarcere 20, ruta Atena-Bucuresti.

Tarom:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15436_tarom.png

Aegean:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15436_aegean.png

Olympic:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15436_olympic.png

dezavantaj pentru Tarom este ora la care este plecarea... respectiv 7:25 dimineata.

Alexutza, daca esti la mare si la soare, totul este ok... si mie imi place caldura... dar daca nu pleci nicaieri... mori in casa de cald  rotfl

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-01-20 14:43:11)

#11 2009-01-20 14:44:50

alexutza12345
Sr. member

ioana.cristina83 a scris:

acolo nu e plaja cu pietre si pietre multe in apa si de asemenea apa rece? eu asa inteles  hmm si eu vreau nisip fin si apa calda  rodnar

#12 2009-01-20 14:50:53

ioana.cristina83
Full member

alexutza:paleokastritsa e cea mai buna plaja din corfu smile cu nisip fin ...
love_t: iubesc atunci taromul...:)ideea e ca tot timpul am gasit preturi mai mari la ei..bine ca si serviciile sunt mult mai bune...cu aegean am zburat si e ok...e companie low cost la ei acolo dar nu ma plang...
mie mi se pare destul de nasol chestia asta cu cardul...mi am facut rezervare la wizz cu card si mi au luat un comison de imi venea sa urlu..si am zis ca de acum inainte merg direct la sursa ..da fara card big_smile

#13 2009-01-20 14:54:46

sunshine16
Banat
Site

Sa stii ca se intampla foarte rar sa gasesti bilete mai ieftine la Tarom.
Aegean, nu e companie low cost, dar au si avioane mici, care le dau spre inchiriere pt zboruri low cost.
De cate ori am zburat cu Aegean, mi s-a parut super.
Eu cumpar bilete numai on line, si nu mi s-a perceput nici un comision de la Aegean, niciodata.
Poate ai cumparat prin agentie si ti s-a perceput comisionul asta?!? Nu mi se pare normal sa ti se perceapa comision.

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-01-20 14:55:19)

#14 2009-01-20 15:04:27

ioana.cristina83
Full member

am facut o rezervare direct pe site la wizz cu cardu ...nu prin agentie
cu aegean am zburat printr o agentie ce au inchiriat avioanele de la ei pe toata vara ..de aceea pretul e mai ok ...ei nu mi au perceput nici un comision
si da..agentiile percep comision in plus la bilete...tre sa si scoata si ei banutii wink

#15 2009-01-20 17:08:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

noi am fost in paleokastritsa in iulie si a fost super.iar cu autocarul la fel de super.nici rau nu mi-a fost.numai ca ma durea fundul cand am ajuns la mare lol
si la faza cu "ultimii 100 km sunt serpentine"crede-ma ca noaptea ii faci pe aia si ai sa dormi de n-ai sa ai aer smile.nici nu i-am simtit.dar dimineata la ora 6 cand am ajuns la ferry si eram rupti de oboseala a fost superb sa vezi toata marea aia, ferriboat-urile, atata lume straina plus plus plus. hjarta
si da alexutza are dreptate.mai mult am stat la piscina decat la plaja.la plaja am fost doar in roda ca acolo e nisip fin.
super aiurea a fost plaja la paleo(chiar daca peisajul era absolut superb)ca erau numai pietre, am vzut si faimosii arici de mare.am intrat de 2 ori in apa si incercam sa stau pe o piatra mare ca sa nu ma lovesc la picioare.dar nu am putut innota ca eu obosesc repede si trebuia sa stau in picioare du[-aia si am zis, mai bine la piscina.oricum FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF CALD!la ora 10 nu mai puteam sta pe plaja.curgea apa de pe noi.

#16 2009-01-20 17:56:04

ioana.cristina83
Full member

ciudat...ca si eu am fost acolo si am stat pe nisip lol
poate sunt portiuni unde mai sunt si pietricele ...anyway e tare fain acolo smile va recomand sa mergeti ...

#17 2009-01-21 00:28:07

alexutza12345
Sr. member

annabel a scris:

noi am fost in paleokastritsa in iulie si a fost super.iar cu autocarul la fel de super.nici rau nu mi-a fost.numai ca ma durea fundul cand am ajuns la mare lol
si la faza cu "ultimii 100 km sunt serpentine"crede-ma ca noaptea ii faci pe aia si ai sa dormi de n-ai sa ai aer smile.nici nu i-am simtit.dar dimineata la ora 6 cand am ajuns la ferry si eram rupti de oboseala a fost superb sa vezi toata marea aia, ferriboat-urile, atata lume straina plus plus plus. hjarta
si da alexutza are dreptate.mai mult am stat la piscina decat la plaja.la plaja am fost doar in roda ca acolo e nisip fin.
super aiurea a fost plaja la paleo(chiar daca peisajul era absolut superb)ca erau numai pietre, am vzut si faimosii arici de mare.am intrat de 2 ori in apa si incercam sa stau pe o piatra mare ca sa nu ma lovesc la picioare.dar nu am putut innota ca eu obosesc repede si trebuia sa stau in picioare du[-aia si am zis, mai bine la piscina.oricum FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF CALD!la ora 10 nu mai puteam sta pe plaja.curgea apa de pe noi.

asta intelesesem si eu, de aceea am intrebat. Am auzit ca in Acharavi ar fi plaja cum vreau eu, chiar daca nu e statiunea chiar superba oricum o sa inchiriem masina sa ne plimbam peste tot:) Multumesc de informatie. sincer imi e un picut frica de drumul ala cu autocarul dar din pacate nu imi permit avion sad si norocul meu ca am gasit cazare cu 100 de euro 6 nopti ca altfel nu prea cred ca mergeam - la alte agentii si in alte statiuni sunt cu 100-150 euro mai mult sejuruile.

Inca ma gandesc la faza asta cu statiunea big_smile in Ipsos oare cum o fi, aveti idee?

#18 2009-01-21 09:19:46

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

cu placere alexuta.cauta pe google ca sunt f multe forumuri cu si despre travelling.
eu am citit cam o saptamana un astfel de forum si m-am indragostit din auzite&fotografii de grecia si paleokastritsa.am rezervat pe 4 mai fix dupa paste si am dat 115 euro de persoana 7 nopti parca

#19 2009-01-21 13:37:40

alexutza12345
Sr. member

annabel a scris:

cu placere alexuta.cauta pe google ca sunt f multe forumuri cu si despre travelling.
eu am citit cam o saptamana un astfel de forum si m-am indragostit din auzite&fotografii de grecia si paleokastritsa.am rezervat pe 4 mai fix dupa paste si am dat 115 euro de persoana 7 nopti parca

hhhhmmm......destul de mult  sad eu am gasit tot in paleokastritsa cu 120 de euro si cu mic dejun pe 6 nopti in august.....poze crede-ma ca am vazut si eu asa de multe si abia astept sa ajung: vreau sa merg si in Cofru Town, si la Sidari si in multe zone......inca mai caut informatii  big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.