|
Nu esti logat.
Raspundeti-mi si mie va rog !#1 2009-01-20 17:02:59
raspundeti-mi si mie va rog !Buna, am si eu o intrebare....la unul din contactele sexuale am sangerat...si de atunci am si niste dureri la contactul sexual, nu am fost la niciun control o sa merg foarte curand ....ce credeti ca poate fi ? Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2009-01-20 17:15:40
Re: raspundeti-mi si mie va rog !dureri si disconfort poate fi de la candida ...iar sangerari poate o rana pe col ceva ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2009-01-20 17:17:31
Re: raspundeti-mi si mie va rog !posibil o rana pe col...du-te la un control cat de repede free spirit... Offline #4 2009-01-20 17:17:39
Re: raspundeti-mi si mie va rog !Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #5 2009-01-20 17:19:06
Re: raspundeti-mi si mie va rog !nu ai de ce....sa vii inapoi cu vesti bune si in caz de ceva ( Doamne fereste) insanatosire grabnica free spirit... Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-20 17:34:41
Re: raspundeti-mi si mie va rog !Mai am si eu o intrebare...am o prietena care zice ca ea nu se spala inauntru deloc...este obligtoriu ca o femeie sa se spele inauntru? sunt riscuri daca nu te speli? S-au doar dupa contact trebuie sa te speli? "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #7 2009-01-20 18:03:15
Re: raspundeti-mi si mie va rog !Nu este obligatoriu sa te speli inauntru sau cel putin nu foarte des,in caz ca urmezi un tratament cu ovule da tb sa te speli.Spalatul foarte des poate deregla flora.Dupa contact spalate cu apa si degetul,fara sapun eu asa stiu. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-01-20 18:03:51) Offline #8 2009-01-20 18:08:33
Re: raspundeti-mi si mie va rog !Am inteles multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #9 2009-01-20 18:23:03
Re: raspundeti-mi si mie va rog !Cu placere... Offline #10 2009-01-20 18:36:44
Re: raspundeti-mi si mie va rog !mergi la control si vezi exact They can because they think they can. Offline #11 2009-01-20 19:56:51
Re: raspundeti-mi si mie va rog !si eu am o problema asemanatoare. totul e ok, dar dupa ceva timp incepe sa apara un disconfort inauntru, k si cum m-as irita, si in momentu ala km pun punct k nu mai e nici o placere. si cu lubrifire suplimentara tot apare, dar cu ceva timp in plus fatza d obicei. deci contactele sexuale nu pot dura f mult. e in limtele normalului dar o lungim noi km mult? sau ar putea fi o problema?? Offline #12 2009-01-21 10:46:22
Re: raspundeti-mi si mie va rog !
este normal ca in momentul in care o lungesti prea mult sa nu mai fie lubrifiat cum trebuie,si sa apara disconfortul de care zici,dar poate fi si semnul unei infectii sau ceva de genu.ai fost la un dr?daca nu fa-ti un drum pana la gine,fa-ti niste analize ca sa fi sigura de ce si cum si iti zice dr mai multe in legatura cu ce sa faci sper sa fii ok free spirit... Offline #13 2009-01-21 19:34:59
Re: raspundeti-mi si mie va rog !buna fetelor, am si eu o nelamurire : stiu ca antibioticele reduc efectul anticonceptionalelor , eu acum doua zile am fost la farmacie si am cerut ceva pt dureri de gat si mi s-a dat comprimate de supt - Trachisan, si mi-a zis sa iau 5 pe zi si ca ele contin si antibiotic. Am luat ieri 5 si astazi 3 comprimate, este posibil ca sa nu mai aiba nici un efect antibebe si sa trebuiasca sa ma protejez in urmatoarele 7 zile? Offline #14 2009-01-21 19:39:25
Re: raspundeti-mi si mie va rog !eu nu m-am protejat...doctoresasa spunea intr-unpost al ei pe aici ca tirotricina..antibioticul din Trachisan are actiune locala deci nu interactioneaza... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|