homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Papa nicolau II

#1 2009-01-22 11:17:27

ierfono acnaib
New member
Inregistrat: 2009-01-05

papa nicolau II

Am facut testul papancolau,mi-a spus ca e iesit doar o mica infectie,si mi-a dat ovule dimineata si seara,timp de 7 zile.Acasa am vazut pe fisa ca scrie la diagnostic final:"Ba-Pap II".Asta nu inseamna ca la gradul 2,e ceva mai grav.Unde e greseala,daca ea exista?

Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul!

#2 2009-01-22 11:20:51

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: papa nicolau II

gradul 2 nu e grav, e o inflamatie , o infectie. stai linistita!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-01-22 11:21:28

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

papul I iese la virgine , sau la femeile care sunt perfecte sa zic asa , pap II e normal , e o mica inflamatie de la pap III vorbim de ceva probleme , deci la tine II  e super ok , nu are cum sa iti zica nimeni daca ai ceva sau nu , doar din faptul ca ai zis ca e pap II  , trebuie sa scrii si ce ti-a iesit pe foaia de la  pap sau sa faci un examen de secretie , sa identifici infectia ,
  ia asa cum ti-a zis tratamentul si apoi sa faci secretia sa vezi daca a disparut

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-22 11:22:40)

#4 2009-01-22 11:26:25

ierfono acnaib
New member
Inregistrat: 2009-01-05

Am inteles.pe fisa scrie:satisfacator pentru evaluare,negativ pt leziune intraepiteliala sau maligna,ceva de inflamatie,dar nu inteleg.Asadar e ok,am inteles multumesc!

Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.