homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care este diferenta dintre BACILI, COCI si COCOBACILI(gram poz/neg)???

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Care este diferenta dintre BACILI, COCI si COCOBACILI(gram poz/neg)???

#1 2009-01-17 19:37:32

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Care este diferenta dintre BACILI, COCI si COCOBACILI(gram poz/neg)???

Am si eu o mare-mare nelamurire...cine stie sa ma lamureasca si pe mine, care este diferenta dintre:bacili gram pozitiv, respectiv negativ, coci gram pozitiv/negativ, si cocobacili gram pozitiv/negativ???
                Care dintre ei sunt normali sa iasa in secretie si care nu??Care indica ceva in neregula?Este Candida inclusa in vreuna din categorii??Adica daca ies vreunii dintre acestia frecventi, doctorul poate spune ca este Candida???Pe net variaza raspunsurile.....pt aceeasi chestie...unele fete au primit tratament, iin timp ce altora li s-a spus ca e perfect normal....
                Daca mie mi-a iesit la o analize de secretie "FRECVENTI BACILI GRAM POZITIV" si "RARI BACILI GRAM NEGATIV", la ce se refera????Explicati-mi va rog detaliat ce este cu fiecare ..ptr k difera totul in functie de laborator si de medic, si ma baga intr-o ceata imensa asta:(
                Va rog ajutati-ma!

Today, everything's OK!smile

#2 2009-01-17 21:35:42

ariciutza
Full member

Re: Care este diferenta dintre BACILI, COCI si COCOBACILI(gram poz/neg)???

Am inteles....in mare.Si deci teoretic, daca mie la o analiza de secretie mi-a iesit "frecventi bacili gram pozitiv" si "rari bacili gram negativ"....este vreo problema??Un medic, (care nu este ginecolog, recunosc, dar care si-a dat cu parerea fiindu-mi prieten), a vazut acest rezultat de mai sus si mi-a zis ca nu sunt in regula niciunii....nici bacilii gram poz(frecventi), nici cei gram negativi(RARI)...Asta e o alta intrebare...daca scrie ca sunt rari....sunt patogeni??Ar trebui sa fie inexistenti sau e bine si daca sunt rari???Eu am facut toate analizele, si ptr Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma, Streptococ B, si toate sunt negative....deci ce sunt acei bacili gram poz si neg?Sunt bine sau sunt bolnava???
            Si mai am o nelamurire...pe langa asta, pe foaia mea de analize scrie "flora bacteriana:grad 3".La ce s-o referi asta??Nu am mai vazut asa pe nicaieri....sa fie flora naturala  sau sa fie un grad avansat al unei infectii bacteriene??

Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-17 21:43:55)

#3 2009-01-18 00:52:17

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

bacili doderlein=lactobacili sau nu?
iar bacilii gram negativ indica gardnerella? ca asa am mai citit pe forum...

#4 2009-01-18 01:50:53

ariciutza
Full member

Ideea e ca eu de curand am facut un set complet de analize, inclusiv cultura de secretie si nu a iesit absolut nimic!!!Eu am cerut sa mi se depisteze absolut tot ce exista...adik si Stafilococ...si streptococ...dar pe rezultat scrie asa:"Negativ ptr streptoco de grup B"...Nu scrie negativ si ptr alt tip de coci....inseamna ca nu s-au gasit sau k doar asta s-a cautat??Ca ma gandesc ca daca e..pe cultura se dezvolta tot ce e in neregula...si in cazul asta cum sa scrii doar de unul daca s-ar vedea clar mai multi...?Am facut la o clinica buna, la Medlife, ma indoiesc ca le-ar fi facut aiurea.....am facut si ptr Chlamydia...si examenul clasic al secretiei....si ptr Ureaplasma...Mycoplasma....toate negative, absolut nimic in neregula!!!La ultimele analize e totul bine, teoretic....iar antibiograme nu s-au facut pt k nici nu s-a gasit nimic......Gradul acela 3 mi-a aparut la analiza de secretie de acum 5 luni, facut la un alt laborator(acum, la medlife nu scrie niciun grad, probabil depinde si de lab)....sa se fi skimbat situatia intre timp, doar cu 12 ovule de Cervugid, date atunci de doctor inainte de a vedea analizele, doar preventiv...si de aceea acum sa nu mai apara nimic acum???Nu inteleg....ce sa mai fac ptr a afla daca e ceva????Culmea e ca nici mkr Candida nu mi-a iesit (scrie levuri absente-la asta se refera sau gresesc eu??)....iar eu am ceva!!!La anumite intervale de timp am mancarimi, usturimi, secretii modificate....unde sa mai caut problema??Ce analize sa mai fac??

Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-18 01:53:50)

#5 2009-01-22 12:29:50

misha10
New member
Inregistrat: 2006-12-14

Buna! Am si eu o intrebare...de vreo 2 luni la finalul menstruatiei am o mancarime ingrozitoare...apoi trece in zilele urmatoare? De la ce poate fi?
Prin septembrie am facut o analiza de secretie si mi-au iesit "rare celule levurice"...Coandida...am facut tratament(local cu ovule) si dupa a fost totul ok. E posibil sa fi aparut din nou???sau ce ar putea sa fie...si ce sa fac?

Publicitate

loading...

#6 2009-01-22 12:34:06

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

probabil a reaparut iar in timpul menstrei simptomele se pot agrava
mergi si fa o analiza de secretie sa nu fie cumva altceva iar apoi urmeaza un tratament

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Care este diferenta dintre BACILI, COCI si COCOBACILI(gram poz/neg)???

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.