|
Nu esti logat.
Modificare aspect ciclu menstrual#1 2009-01-21 14:15:47
Modificare aspect ciclu menstrual Buna dimineata, Offline #2 2009-01-21 14:31:43
Re: Modificare aspect ciclu menstruale posibil sa fi racit, o anexita... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-01-21 22:49:12
Re: Modificare aspect ciclu menstrualti-ai facut cumva o ecografie?ar fi indicat ... Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #4 2009-01-22 00:18:10
Re: Modificare aspect ciclu menstrualam si eu o problema: menstruatia ma tine aproximativ 6 zile. Ultima data cand mi-a venit a intarziat 4 zile si a tinut mai putin, 4 zile. Avea si o culoare mai inchisa. cu o luna inainte nu am avut deloc contact sexual. Credeti ca este posibil sa fiu insarcinata? ar trebui sa imi fac un test de sarcina? Offline #5 2009-01-22 00:23:18
Re: Modificare aspect ciclu menstrualdar ai avut contacte neprotejate inainte? daca da ia un test de sarcina, pt linistea ta! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-22 14:23:15
Re: Modificare aspect ciclu menstruala fost prima data cand am avut un contact sexual(e al 3-lea) in devaratul sens al cuvantului....eram la ultima zi de cm...(spre sfarsit e mai maroniu)...si dupa contact am observat pe protej-slip sange rosu...rozaliu.....oare de la ce?ahh am uitat si in timpul actului sexual si apoi 5 minute maxim cred am simtit un usor disconfort si o usturime inauntru...ce sa fie? Ultima oara a fost editat de Copil (2009-01-22 14:28:53) Offline #7 2009-01-22 14:32:24
Re: Modificare aspect ciclu menstrualAm mai patit si eu sa "revina" menstruatia daca am avut contact sexual in presupusa ultima zi. Insa sangerarea de dupa nu a durat mult. Nu cred ca e vreo problema... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|