|
Nu esti logat.
Pauza de 7 zile fara menstra#1 2009-01-22 13:30:55
Pauza de 7 zile fara menstraTocmai m-a sunat o prietena f ingrijorata. A inceput sa ia Logest la incpeutul lunii acesteia din rpima zi de menstra. Le-a luat corect, a avut si constacte neprotejate insapauza de 7 zile tocmai s-a incheiat,azi ar tb sa inceapa o noua folie si menstruatia inca nu a venit. Sapt trecuta a avut si putin spotting. A facut si vreo 2 teste de sarcina insa i-au iesite negative. Eu i-am spus sa inceapa noua folie , e posibil ca organismul sa nu se fi acomodat cu AC inca. Puteti sa ma ajutati si voi cu o parere...poate a mai patit vreuna dintre voi asa. Eu iau Ac de cativa ani si nu am avut nicioadata nici spotting nici probleme de genul celeia prezentate.Multumesc Offline #2 2009-01-22 13:43:37
Re: Pauza de 7 zile fara menstrapai cum ai spus si tu,sa inceapa o noua folie,pt ca daca spui ca le-a luat corect,nu este sarcina si organismul nu s-a obisnuit cu ele...o sa se acomodeze organismul,daca nu insemana ca nu i se potrivesc si trebuiesc schimbate.....poate spottingul ala a fost un CM Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2009-01-22 16:44:58
Re: Pauza de 7 zile fara menstraDaca a eliminat posibilitatea existentei unei sarcini, sa inceapa folia. Nici eu nu am avut menstra dupa prima folie de anticonceptionale. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|