homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament naturist pentru rana pe col

#1 2009-01-22 11:20:04

ierfono acnaib
New member
Inregistrat: 2009-01-05

tratament naturist pentru rana pe col

Voi urma un tratament cu ovule pt o mica rana pe col,care dupa spusele ginecologului nu necesita cauterizare.Eu insa am auzit nenumarate cazuri in care tot la cauterizare s-a ajuns,si vreau sa evit acest lucru.De aceea m-am hotarat ca inainte si dupa ovule sa fac spalaturi cu niste ceaiuri din plante,eventual cicatrizante.
Aveti vreo recomandare?Cunoasteti un tratament naturist eficient?Va multumesc!

Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul!

#2 2009-01-22 11:24:00

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: tratament naturist pentru rana pe col

din cate am auzit nu sunt recomandate spalaturile

#3 2009-01-22 11:27:59

ierfono acnaib
New member

Ciudat pentru ca in timpul tratamentului cu ovule,a zis ca nu am nici o restrictie la contact sexual,nu vad de ce niste spalaturi cu un irigator ar strica...Multumesc de raspuns...astept si alte lamuriri...

Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul!

#4 2009-01-22 11:29:41

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu sincer as mai cere parerea unui medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2009-01-22 11:43:35

ierfono acnaib
New member

Si eu sunt nedumerita.doctorita este buna,stiu asta.Ma gandesc ca nu a fost nevoie de cauterizare pentru ca e o rana superficiala,nu degeaba mi-o fi dat doar ovule.Pe de alta parte stiu ca exista posibilitatea nici dupa cauterizare sa nu se vindece.Ma gandeam ca ceaiurile alea cicatrizante ar fi ceva pt o siguranta mai mare,si nu are cu ce sa-mi strice,da vad ca unele pareri ar fi contra...

Publicitate

loading...

#6 2009-01-22 11:48:34

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

mai deci la pap am vazut ca a iesit negativ pt leziune , deci nu se vede rana pe col , deci e mica , asa cum a zis si doctora , cel mai bine ar fi cum au zis fetele sa intrebi un doctor , dar eu zic sa nu faci spalaturile alea ,  numai de rau am auzit de ele si stiu ca intretin ranile , cand vorbim de raport sexual e altceva , deci nu lua de capul tau , sfatul meu
eu in urma spalarilor vaginale mi-am dereglat flora si nu mai am bacili doderlain , care sunt bacilii curateniei , si mereu am diferite infectii de tot tipu , se dezvolta pe acolo diverse chestii
asa ca mai bine lasa asa , decat sa faci si alte infectii si sa intretina rana de pe col
sau daca medicul iti recomanadain mod expers , atunci vorbim de cu totu altceva

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-22 11:50:23)

#7 2009-01-22 12:37:20

ierfono acnaib
New member

am inteles.o sa urmez sfaturile doctorului,doar admnistrez ovulele si o sa vad apoi ce iese.

#8 2009-01-22 12:40:09

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

eu stiu ca nu ai voie de contact sexual in timp ce pui ovule

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#9 2009-01-22 14:20:32

ierfono acnaib
New member

Da asa este,dar la astea a zis ca am voie!

#10 2009-01-22 16:01:21

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

decat sa faci un tratament si sa il faci degeaba si sa o tii tot asa,mai bine te abtii 10zile si se mai inchide rana,sau ce face ovulul acolo cu ea,dar tu daca in seara asta pui ovulul si maine dimineata o faci,care mai este rostul pt ca oricum penisul freaca pe rana.....si eu urmeaza sa fac un tratament cu cervugid tot pt rana pe col si doctora mi-a zis sa nu fac nik 10 zile cat pun ovule....acuma faci cum vrei

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#11 2009-01-22 17:33:44

ierfono acnaib
New member

Pai cred ca mai bine ma abtin decat sa o fac mai gogonata.Si eu m-am mirat cand mi-a zis ca la tratamentul asta am voie sex.poate pt ca la papanicolau a iesit mai mult o modificare a ph-ului...nu o rana pe col propriu-zisa,deci doar o inflamatie.Nu stiu ce sa zic...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.