|
Nu esti logat.
Vaccin impotriva cosurilor..#1 2008-12-12 12:55:38
vaccin impotriva cosurilor..Am 25 ani si ma confrunt cu acneea de la 16 ani desi nu am tenul gras. Am fost pe la diferiti dermatologi si toti i-mi recomanda cremele intolerante dar nu ma ajuta cu nimic. Acum iar am o eruptie urata si am auzit ca la Institutul Cantacuzino ar exista un vaccin impotrica acneei. Daca stie cineva sau s-a confruntat cu ac problema va rog din suflet sa ma ajutati, sau vre-un dr bun. Offline #2 2008-12-12 13:53:23
Re: vaccin impotriva cosurilor..am auzit, dar nu pot sa iti dau prea multe informatii, am avut o vecina care avea pb nasoale cu acneea si si-a facut injectie (nu stiu daca e vaccin), dar vreo 3 doze dupa la anumite perioade de timp si acum nu mai are probleme, dar din ce stiu este ca trebuie facuta o analiza a secretie din cosuri pentru a se aplica injectia care trebuie. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #3 2008-12-12 14:00:53
Re: vaccin impotriva cosurilor..Daria, ai fost la endocrinolog? Acneea poate fi cauzata de n factori. Offline #4 2008-12-16 18:10:12
Re: vaccin impotriva cosurilor..daria,trebuie sa te duci la cantacuzino atunci cand ai un cos pe fata,sa aiba de unde sa iti ia proba.analiza te costa cam 30 de lei,si raspunsul ti-l da in cateva zile.apoi daca vrei,poti comanda vaccinul in sine.acesta te costa intre 100-150 de lei,nu mai tin minte sigur,si e gata cam intr-o luna de la data comandarii.ti se vor da 20 de fiole,pe care trebuie sa le faci de 2 ori pe saptaman,de ex luni si joi,marti si vineri sau miercuri si sambata.oricum daca esti hotarata sa iti iei vaccinul,o sa iti explice cei de acolo cum se face.multa bafta! Offline #5 2008-12-17 11:48:58
Re: vaccin impotriva cosurilor..
deci mai tineam si eu minte ceva ceva Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-17 12:38:22
Re: vaccin impotriva cosurilor..numai in bucuresti se face asa ceva? stie careva daca exista si in galati vreun centru? Offline #7 2008-12-17 16:57:11
Re: vaccin impotriva cosurilor..de galati nu stiu...imi pare rau.stiam ca se face doar la cantacuzino in bucuresti.dar de ce nu tragi o fuga pana la bucuresti intr-o zi? Offline #8 2008-12-17 20:21:27
Re: vaccin impotriva cosurilor..la cata incredere am in medicii din galati... cred ca asa am sa fac. dar trebuie sa am si banuti Offline #9 2008-12-17 21:28:17
Re: vaccin impotriva cosurilor..mersi ptr raspunsuri, am sa merg la Cantacuzino dupa sarbatori sa consult un medic, insa la mine problema nu e ca eu n-am tenul gras, dimpotriva...de aceea nu pot folosi creme impotriva acneei...la endocrinolog am fost si sunt Ok, mai exact ce analiza tre facuta ptr asta? Ac am luat si acum nu mai am voie, interdictie de la endocrinologie ptr ca fac exces de estrogen... Offline #10 2008-12-17 23:15:26
Re: vaccin impotriva cosurilor..mult succes iti doresc si sa ne tii la curent Offline #11 2009-01-22 16:00:02
Re: vaccin impotriva cosurilor..asa cum am zis...dupa sarbatori merg la doctor...insa nu la Bucuresti, ci in orasul natal. Mare prostie, ptr ca am dat peste o doctorita ,,plictisita" parca...A spus sec: Acnee juvenila....dupa care mi-a recomndat doua creme si m-a chemat peste o luna...nu mai stiu ce sa mai cred despre unii medici...as incerca respectivele creme, dar problema e ca-mi usuca rau fata si eu nu am tenul gras...e mixt deshidratat. Ma gandesc uneori sa nu am infectia cu stafilococ auriu. Cum pot afla ? Ce analiza trebuie sa fac? Intreb asta deoarece majoritatea persoanelor cu acnee au tenul gras, la mine nu e problama asta, igiena e mai mult decat buna, folosesc creme de calitate...vreau sa am si eu fata curata...mai nou am o iritatie urata pe gat. Va rog frumos sa-mi dati un sfat si evantual numele unei clinici foarte bune, cu doctori care trateaza cauza, si nu efectul. Va multumesc frumos. Offline #12 2009-01-22 18:00:25
Re: vaccin impotriva cosurilor..daria nu cred ca e de la nici un stafilococ auriu. si eu am avut probleme cu acneea, dar nu pe fata, ci pe spate. am fost ani buni pe la tot felul de medici, ba chiar cica la cel mai bun dermatolog din tara. o prostie, bani dati cu nemiluita pe apa sambatei, ma umpleau de tot felul de creme, antiobiotice chiar. am fost si la o naturista, imi dadea sa beau niste ceaiuri tampite... la cosmeticieni...nu-ti zic. mare chin inca de pe la 15 ani...deci te inteleg perfect. pana am fost la ginecolog si mi a dat renumitele anticonceptionale. si mi-au trecut acum nu-mi vine sa cred ce spate curat am. kiar mi-a stopat si caderea parului.. Offline #13 2009-01-22 18:20:39
Re: vaccin impotriva cosurilor..Pai am mai luat acum un an si ceva Yasmin si dupa ce le-am intrerupt am avut amenoree secundara si a trebuit sa i-au Utrogestan ca sa-mi vina din nou ciclul...de aceea ma tem rau de anticonceptionale...Am citit aici pe forum ca e oarecum normal sa ai amenoree dupa ce intrerupi...dar doctorii la cre a fost nu mi-au spus nimic...au spus ca am intoleranta la ele. Am fost la endocrinolog si sunt Ok cu analize de 2 ori pe an... Offline #14 2009-01-22 19:23:12
Re: vaccin impotriva cosurilor..poi dak spuneti k doctorii st caiurea....astia kre au cosuri ce treb sa faca? Offline #15 2009-01-22 19:26:45
Re: vaccin impotriva cosurilor..ji eu am cosuri pe spate ,pa barba ji pe obraji.sunt puncte negre.ji imi doresc din tot sufletul sa imi dispara....am facut ji tratament,ji nu miau diparut.ce ma sfatuiti sa fac?sa ma duc la un dermatolog? Offline #16 2009-01-22 19:31:54
Re: vaccin impotriva cosurilor..imi rasp ji mie?plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Offline #17 2009-01-22 19:38:34
Re: vaccin impotriva cosurilor..in primu rand te rog invata sa scrii ca sa intelegm si noi Offline #18 2009-01-22 19:58:14
Re: vaccin impotriva cosurilor..Pentru puncte negre trebuie sa-ti cureti tenul corect. Poate ar fi bine sa treci si pe la dermato dar si la o cosmeticiana, sa vezi ce parere au... Offline #19 2009-01-23 06:57:06
Re: vaccin impotriva cosurilor..eu zic sa-ti faci toate analizele. sora mea mai mica, care a avut aceeasi problema, a descoperit k avea niste probleme la ovare si de acolo dereglari hormonale. i au dat nush ce tratament, dar nu as putea spune k i-au trecut, inca mai are ceva probleme. iar sora mai mare a avut probleme cu fata, pana pe la 20 de ani. si la fel, a incercat de toate, nu au avut nici un efect. s-a lasat pagubasa, se impacase cu gandul asta pana cand intr-o zi i-au trecut, de la sine...acum are fata curata... cred ca in timp o sa ti treaca..nush ce sa ti zic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|