|
Nu esti logat.
Infectii urinare-2#20 2009-01-20 18:21:55
Re: infectii urinarems ms:* Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #21 2009-01-20 21:20:39
Re: infectii urinare
NU ar trebui sa persiste astfel de simptome o data ce termini tratamentul. Aceste simptome sunt specifice infectiilor urinare. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #22 2009-01-21 11:37:08
Re: infectii urinareofloxacina a fost data sambata de la urgente ca ma durea prea tare. Azi insa am recuperat analizele de urina si cele de secretie vaginala si...surpriza, nu e infectie urinara(absenta germeni) ci e candida glabrata. Dupa cautari pe net am gasit ca asta ar explica si jena urinara, dar pe de alta parte iarasi ma sperii ca zice ca acest tip de candida este mai frecvent la persoanele in varsta si la cele cu HiV (doamne fereste). Nu inteleg de ce a aprut si la mine, am avut un singur partener toata viata si sunt sigura ca nu ma inseala si nici alte boli nu are. Ca sa merg cu paranoia pana la capat, oare e posibil sa iau aceasta candida daca imi spal hainele la o spalatorie in oras? Offline #23 2009-01-21 13:41:35
Re: infectii urinaretu ai spus ca te doare in partea de jos, adica undeva la o palma sub buric sau jos-jos, adica te ustura cand urinezi? Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #24 2009-01-21 15:24:41
Re: infectii urinareAnalizele facute inainte de antibiotic, si nu ma doare deloc cand urinez, ci e o durere constanta, o usturime in aprtea de jos. Cred ca e posibil sa aiba de suferit si vezica si uretra pentru ca am momente cand urinez foarte des. In rest spre vagin nu am mancarimi mari, e mai mult o mica jena. Pe net am vazut mentionate la simptomele acestei candide si durere a uretrei, si urinari frecvente. Deci la mine candida asta isi face de cap mai mult in partea cealalta. Asa imi explic eu, maine am programare la ginecolog sa vad ce o zice. Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-21 15:28:56
Re: infectii urinaredaca urocult a iesit sterila si nu erai pe AB atunci e ok... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #26 2009-01-21 16:20:12
Re: infectii urinareeu am avut infectie urinara si mi-a trecut de la rowatinex...acum 2 zile mi-am luat analizele si a iesit urocultura negativa...asta inseamna ca mi-a trecut nu? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #27 2009-01-21 16:22:20
Re: infectii urinarefetelor si eu ma confrunt cu problema cu infectia urinara, acum cativa ani am fost la medic, mi-a dat niste antibiotice , asta dupa analize....si oricum a trecut atunci.... 9 ani de copilarie .... Offline #29 2009-01-23 08:03:33
Re: infectii urinaredar imi recomdati si altceva , in afara de urocultura cu antibiograma....????? 9 ani de copilarie .... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|