|
Nu esti logat.
Cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?#1 2009-01-23 08:34:31
cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos? Offline #2 2009-01-23 10:17:28
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?fetele sa iti raspunda , noi nu stim Offline #3 2009-01-23 11:02:47
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?cum adica sus sau jos? e tot acolo doar ca isi mareste volumul pe masura ce evolueaza sarcina. eu asa stiu I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2009-01-23 13:24:31
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?pai uterul este jos pozitionat ...pe masura ce sarcina se mareste automat se mareste si uterul .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #5 2009-01-23 13:46:07
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?legat de tema asta am o curiozitate:D eu am uterul retrovers...si cand vrei sa ramai insarcinata exista un mita sa ti picioarele in sus, asta se face la cele care au uterul normal pozitionat, dar dac e uterul retrovers e valabil acelasi lucru? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-23 13:47:23
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?pentru ce sa ti picioarele in sus? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2009-01-23 13:48:53
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?dupa ce se termina iti ti picioarele in sus e un mit sau o metoda care se foloseste pt " a ramane insarcinata" "Unele persoane sunt de parere ca plasarea unei perne sub solduri si tinerea picioarelor ridicate dupa sex maresc abilitatea spermei de a se deplasa in sus. Desigur, avand in vedere ca la fiecare ejaculare sunt eliminati milioane de spermatozoizi, in vaginul tau ar trebui sa ramane destula sperma ca sa ramai insarcinata chiar daca te ridici imediat." am gasit asta pe un site si stiam si eu Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-01-23 13:50:50) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #8 2009-01-23 13:56:58
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?Eu am ramas chiar si cand m-am ridicat imediat, m-am spalat foarte bine inclusiv inauntru. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #9 2009-01-23 13:58:31
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?poti incerca , si eu am auzit asta , e un sambure de adevar in sensul ca mareste sansele , d-asta atunci cand nu vrei sa ramai gravida te duci repde si te speli , Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-23 13:59:11) Offline #10 2009-01-23 15:01:31
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?nu ma speriu dar aveam o dilema in leg cu tema...dac e sa vina bebele vine dac nu muncim mai mult:) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #11 2009-01-23 15:53:52
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?pai atunci oana pune-te pe treaba si multa bafta ..be the best ...fuck the rest )) Offline #12 2009-01-23 15:55:23
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?
subscriu Offline #13 2009-01-23 15:59:20
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?Oana, nu-ti face probleme, vine cand nici nu te astepti Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #14 2009-01-23 16:06:43
Re: cum trebuie sa am uterul cand am ramas insarcinata: sus sau jos?
mama ce intrebari........... si eu am uterul retrovers si am 2 copii, cica nu conteaza zicea un dr, ce intra nu mai iese.............. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|