|
Nu esti logat.
Chist ovarian 10 cm#1 2007-03-12 11:34:14
chist ovarian 10 cmam fost la ginecolog pt k aveam dureri premenstruale foate puternice si s-a descoperit k am un chist ovarian de 10 cm.mi s-a spus k trebuie sa fac operatie.am fost la un endocrinolog care mai tratase cu anticonceptionale un chist de 9 cm care s-a absorbit si mi-a prescris Microgynon pe care mi-a spus sa-l iau din a 5a zi.as vrea sa stiu dak a mai luat cineva acest anticonceptional ca tratament pt chist si dak a dat rezultate.si mai am o intrebare:dak iau Microgynon din a 5a zi, dupa cat timp ma protejeaza de sarcina? Offline #2 2007-03-12 13:33:55
Re: chist ovarian 10 cmdaca iei din a 5a zi te protejezi suplimentar de sarcina primele 7 zile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-03-13 09:59:50
Re: chist ovarian 10 cmmai am o intrebare.endocrinologul mi-a spus sa iau si Piroxicam supozitoare.are efect asupra ac sau pot sa iau si cat timp iau ac? Offline #4 2007-03-13 11:46:18
Re: chist ovarian 10 cmnu interactioneaza cu AC mami de minuni Offline #5 2007-04-21 12:59:23
Re: chist ovarian 10 cmam fost azi la ginecolog dupa 1 luna de microgynon si chistul nu s-a micsorat deloc,are 10 cm pe 8 cm.mi-a spus sa mai iau antic inca o luna si sa mai vin la control dupaia.a zis k asa cum nu s-a rupt chistul pana acuma, o sa mai reziste si de acum incolo.sunt dezamagita si imi este frica k v-a trezui sa fac operatie.am nevoie de niste sfaturi sau pareri Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-21 13:01:39
Re: chist ovarian 10 cmdin cate stiu eu pt. chisturi se ia ac cam 3 luni asa am citit si mi-a spus si un doctor.eu zic sa stai linistita iti faci tratamentul si o sa vezi ca o sa scada:).si eu ma confrunt cu o problema de genul asta:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-04-22 08:59:12
Re: chist ovarian 10 cmintrebarea mea este dak dupa o luna de tratament in care nu s-a intamplat nimic se mai poate micsora.parintii ma bat la cap sa fac operatie.nu stiu ce sa fac. Offline #8 2007-04-22 10:30:26
Re: chist ovarian 10 cmmai incearca cu anticonceptionale...operatie mi se pare o masura mult prea drastica... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-04-22 11:17:18
Re: chist ovarian 10 cmda mai ia cateva luni ac. e prea putin doar o luna VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-04-22 17:23:50
Re: chist ovarian 10 cmEu iti zic/scriu si tie carinutza, sa faci asa: pui un litru de apa la fiert, dupa ce a fiert, in acea apa vei pune cat cuprinzi intre 3 degete ceai de: musetel, coada calului, coada soricelului, traista ciobanului si troscot. Lasi la infuzie 15 minute, dupa care il indulcesti cu miere daca vrei...Sa bei in fiecare zi timp de 3, 4 luni sau mai mult (ca nu-ti face rau, decat bine). Si inca ceva...sa-l bei ca pe cafea ( adica incet), sa ti in gura inainte de a inghiti. Stiu pe cineva care s-a tratat intr-o luna de o multime de chisturi ovariene...Multa bafta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|