homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ptr. Doctoressa...Va rog mult sa ma ajutati

#1 2009-01-24 11:32:42

AlexandraJoarza
Membru
Inregistrat: 2009-01-24

Ptr. Doctoressa...Va rog mult sa ma ajutati

Buna ziua. Numele meu este Alexandra, am 21 de ani am fost la un control de rutina  la ginecolog si mi-a facut testul papanicolau, am primit rezultatele si nu inteleg daca este ceva care sa ma ingrijoreze sau nu. Am sa va scriu ceea ce este pe biletul de analize:

Celule apiteliale este bifat: Celule superficiale, intermediare, metaplazice.
Celule inflamatorii este bifat: Granulocite.
Flora microbiana este bifat: Cocobacili.
Clasificare Papanicolau este bifat CII.
Clasificare Munchen este bifat IIc.
Clasificare Bethesda este bifat Frotiu reactiv.
Modificari patologice scrie Frotiu inflamator si HPV.
Diagnostic COLPITA MIXTA.
Sunt ingrijorata pentru ca atunci cand mi-au dat rezultatele nu mi-au spus ce am doar mi-au dat reteta cu medicamente. Si au zis ca o parte din tratament trebuie sa-l faca si sotul meu. Va rog mult sa ma ajutati de cand am rezultatele nu mai sunt linistita ptr ca nu inteleg ce inseamna.

va multumesc mult.

#2 2009-01-24 11:37:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Ptr. Doctoressa...Va rog mult sa ma ajutati

sincer eu nu vad de unde reiese colpita mixta iar testul pap nu poate spune daca ai sau nu HPV...atat scrie pebuletinul de analiza?
daca da sfatul meu e sa faci si o analiza de secretie inainte sa incepi tratamentul si de asemenea testul HPV pt a putea sti cu siguranta daca te confrunti cu asa ceva sau nu...dar in mare pap II e bun...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-01-25 15:25:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

dar:
1. avem infectie vaginala cu cocobacili
avem reactie inflamatorie....asadar colpita avem sigur
e cazul deci sa o tratam si mai vedem apoi ce e cu hpv-ul ala ca nu e cazul sa ne grabim sa il dam drept sigur doar pe baza testului Papanicolau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-01-26 09:11:47

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

dupa parerea mea, nu e obligatoriu sa iti faci probleme , prezenta cocobacililor nu inseamna o boala cu transmitere sexuala , si o dereglara a florei , sa ma contrazica fetele daca ma insel , dar sotul trebuie sa faca tratamentul ca sa mergeti pe 100 % vindecare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.