|
Nu esti logat.
Ptr. Doctoressa...Va rog mult sa ma ajutati#1 2009-01-24 11:32:42
Ptr. Doctoressa...Va rog mult sa ma ajutatiBuna ziua. Numele meu este Alexandra, am 21 de ani am fost la un control de rutina la ginecolog si mi-a facut testul papanicolau, am primit rezultatele si nu inteleg daca este ceva care sa ma ingrijoreze sau nu. Am sa va scriu ceea ce este pe biletul de analize: Offline #2 2009-01-24 11:37:39
Re: Ptr. Doctoressa...Va rog mult sa ma ajutatisincer eu nu vad de unde reiese colpita mixta iar testul pap nu poate spune daca ai sau nu HPV...atat scrie pebuletinul de analiza? happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-01-25 15:25:07
Re: Ptr. Doctoressa...Va rog mult sa ma ajutatidar: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-01-26 09:11:47
Re: Ptr. Doctoressa...Va rog mult sa ma ajutatidupa parerea mea, nu e obligatoriu sa iti faci probleme , prezenta cocobacililor nu inseamna o boala cu transmitere sexuala , si o dereglara a florei , sa ma contrazica fetele daca ma insel , dar sotul trebuie sa faca tratamentul ca sa mergeti pe 100 % vindecare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|