|
Nu esti logat.
Salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNR#1 2009-01-26 00:34:15
salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNRAm inteles eu bine ca salariile se primesc salariu in lei,i ar platile daca se fac in euro se fac la la cursul BNR. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #2 2009-01-26 00:44:21
Re: salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNRnu stiu daca ma exprim bine sa intelegi cum vad yo lucrurile.. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #3 2009-01-26 00:49:58
Re: salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNR
nu stiu ce sa zic daca ai luat euro mi se pare normal sa dai inapoi euro, To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #4 2009-01-26 00:53:35
Re: salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNRsalariile ( unde lucreaza mami ) sunt in lei... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2009-01-26 00:57:55
Re: salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNRin romania, in majoritatea firmelor, chiar si multinationale, salariul e in lei; si da, ai dreptate, e o discrepanta majora intre euro si lei, de aici rezulta castigul bancilor Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-26 01:29:00
Re: salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNRpai asta e romania ....ne seaca de bani ...abea mai traim de pe-o zi pe alta si ne storc cum pot mai mult de bani ...tot pe noi ..be the best ...fuck the rest )) Offline #7 2009-01-26 05:24:36
asta nu inteleg eu cum se permite asta, To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #8 2009-01-26 06:50:42
Re: salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNReu de exemplu lucrez intr-o multinationala, si am salariu in euro, schimbat la cursul BNR din ziua platii. ei probabil o r avea profit, cifra de afaceri in euro. who knows. ideea e k nu stiu niciodata sigur cat voi lua salariu, depinde de euro Offline #9 2009-01-26 09:08:39
Ce e asa de greu de inteles?Traim in Romania...asta spune tot.Romanii sunt ce-a mai toleranta natie dupa parerea mea.Daca maine anunta la TV ca se scumpeste carnea cu 30%...asta e...romanul cumpara in continuare,pe cand in strainatate,daca se scumpeste carnea cu 10 centi,ei au deja retineri in a mai cumpara sau nu.Asa am fost obisnuiti,sa toleram toate mizeriile pe care le fac cei "sus pusi". Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #10 2009-01-26 10:29:15
nu stiu ce inseman exact toleranta aici in context, dar nu cred ca despre asta e vorba cind cuiva i se baga pe git ceva fara nici o alternativa. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #11 2009-01-26 12:02:01
Re: salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNRPai atat timp cat se procedeaza asa,eu zic ca e aprobata treaba,nu?Ti se pare corect ca o chirie la un apartament cu 2 camere sa fie 300 euro+cheltuieli si sa existe persoane care poate lucreaza pe 200 euro?Mie nu,dar ce pot face?Si sunt perfect de acord cu tine ca daca nu ar fi situatia asta am avea un nivel de trai mult mai bun. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #12 2009-01-26 13:06:32
Re: salariu in lei - plati in euro sau dolari la cursul BNReu din cate stiu toate chestiile platite sau primite in euro, dolari se fac la cursul BNR. in afara de taxa aia de poluare care se calculeaza la ce curs vor ei...in rest eu stiu si la internet am factura in euro si imi arata cursu din ziua intocmirii facturii si mi-o calculeaza.probabil au eu ceva in firma mai multa treaba cu euroii si de aia ne incaseaza si noua in euro....io stiu.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|