|
Nu esti logat.
Streptococ beta hemolitic din clasa B#1 2008-01-13 00:20:28
Streptococ beta hemolitic din clasa Bam o prietena plecata in Spania disperata ca are un serviciu foarte obositor si cam inflexibil si nu prea are timp sa-si vada de sanatate.Zilele astea m-a sunat si m-a rugat sa ma informez in legatura cu aceasta boala, fiind diagnosticata cu asa ceva.e foarte suparata fiindca a luat augmentin 7 zile fara nici un rezultat, e plimbata de la un medic la altul, a ramas cu un gust amar si cu senzatia ca si acolo e tot o debandada in sanatate ca si la noi. si- a facut antibiograma care a iesit in felul urmator: Offline #2 2008-01-13 00:25:38
Re: Streptococ beta hemolitic din clasa Bdespre ce boala e vorba? Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-01-13 00:34:46) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-01-13 00:37:08
Re: Streptococ beta hemolitic din clasa Brevin imediat cu detalii despre streptococul beta hemolitic vsau daca vrei da-mi un id de mess si iti explic mai bine Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-01-13 00:38:00) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-01-13 02:03:06
Re: Streptococ beta hemolitic din clasa Bstreptococul de grup beta-hemolitic (streptococcus agalactiae) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-01-13 10:00:35
Re: Streptococ beta hemolitic din clasa Bnu inteleg cum de nu a reactionat la augmentin cand a iesit ca e sensibil la asta. ori n-a tinut tratamentul tocmai corect... mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-13 20:24:39
Re: Streptococ beta hemolitic din clasa Bsa incerce cu urmatorul antibiotic. altceva nu are ce sa faca. sau sa repete analiza plus antibiograma mami de minuni Offline #7 2008-01-14 08:32:54
Re: Streptococ beta hemolitic din clasa Bn-ai pentru ce. mami de minuni Offline #8 2009-01-26 13:59:09
Re: Streptococ beta hemolitic din clasa Bptr streptococul beta hemolitic grup b (agalactiae)mi sa dat antibiotic augmentin si ovule betadine.intrebarea mea este :se poate lua tratamentul si pe perioada menstruatiei?(ma refer la ovule... Offline #9 2009-01-26 15:06:20
Re: Streptococ beta hemolitic din clasa B
crede-ma ca eu am tinut cred ca 5 tratamente si nu a cedat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|