|
Nu esti logat.
Fara mestruatie dar cu anticonceptionale#1 2009-01-26 13:55:48
fara mestruatie dar cu anticonceptionalebuna la toata lumea! am si eu o problema. iau anticonceptionale jeanine de un an si ceva.si nu am avut probleme pana acum cateva luni.adik menstruatia mi s-a redus super mult cantitativ. adik stiam k se va reduce dar nici chiar asa....nici nu mai am nevoie de tampoane si un protej-slip e apropape prea mult.si problema este k luna trecuta nu mi-a venit deloc iar luna asta doar cateva picaturi.am facut mai multe teste de sarcina,unul chiar si la 3 saptamani dupa ultimul contact sexual si toate au iesit negative.asa k nu stiu ce sa fac...este posibil sa fiu insarcinata?!k am tot auzit chestii despre ciclul peste sarcina k e redus cantitativ.... va rog mul astept un raspuns k azi ar trebui sa incep urmatoarea folie si nu stiu ce sa fac. poate anticonceptionalele sunt totusi de vina, poate sunt prea puternice sau altceva de genul asta.ms mult Ultima oara a fost editat de wild rose (2009-01-26 14:36:53) Make Love Not War Offline #2 2009-01-26 14:39:28
Re: fara mestruatie dar cu anticonceptionalepoate ai vreo infectie si de asta iti intarzie...eu cand am avut vaginita,nu mi-a venit 2sapt si eram super stresata.mergi la un control si vezi mai intai ce ai,si dupa aia impacienteaza-te....ultimul contact era cu risc?? Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2009-01-26 14:45:52
Re: fara mestruatie dar cu anticonceptionalein ultimele doua luni am mai luat antibiotice cate o sapt in fiecare luna.dar nu am avut contacte cu risc adik am asteptat cele 7 zile dupa ce am luat antibiotice.si in plus la 3 sapt dupa acel contact am facut si testul care a iesit negativ si menstruatia tot nu mi-a venit.testele cat de sigure sunt dak sunt facute corect?anticonceptionalele le-am luat la sfatul medicului si acum nu stiu ce sa mai cred sa incep urmatoarea folie?ms mult de rsp Make Love Not War Offline #4 2009-01-26 15:53:13
Re: fara mestruatie dar cu anticonceptionalepai sunt sigure testele...poate ii de la antibiotic,tu incepe folia si mergi si la medic ca sa vezi care-i treaba Ultima oara a fost editat de andutu (2009-01-26 15:54:41) Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #5 2009-01-26 16:04:28
Re: fara mestruatie dar cu anticonceptionaleSi eu am patit asa de la Jeanine,nu mi-a venit deloc 2 luni.Am mers la medic si am trecut pe Yasmine.Acum e ok,deocamdata. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|