|
Nu esti logat.
Antibiotice vs anticonceptionale...#1 2009-01-05 21:50:02
antibiotice vs anticonceptionale...buna din nou fetelor.am si eu nevoie de un sfat.sunt pe yasmine.ultimul raport sexual fara protectie l_am avut sambata adica pe 3.01.2009 dimineata. intre timp nu au mau fost contacte deoarece nu mai sunt alaturi de iubi meu...pentru o perioada mai lunga de timp. problema esta ca am de luat 2 tipuri de antibiotice pentru tratamentul bacteriei Helycobacter , intrebarea mea ar fi, exista vreo sansa sa fi ramas vreun spermatozoid inca viu si daca iau aceste antibiotice sa influenteze protectia care o ofera contraceptivele? stiu ca pare banala intrebarea chiar puerila dar sunt nelamurita si de aceea am apelat la ajutorul dvs pe forum. va multumesc anticipat pentru raspuns. o seara placuta. Offline #2 2009-01-05 22:05:30
Re: antibiotice vs anticonceptionale...rita stai linistita, nu e pb. poti sa ai contact azi si maine sa incepi antibioticele de exemplu. ovulatia si daca sa produce nu se produce asa repede asa ca spermatozoizii mor pana atunci Offline #3 2009-01-05 22:09:27
Re: antibiotice vs anticonceptionale...multumesc mult pt promptitudine! o seara linistita! Offline #4 2009-01-05 22:25:40
Re: antibiotice vs anticonceptionale...cu placere. o seara placuta si tie! Offline #5 2009-01-26 16:11:27
Re: antibiotice vs anticonceptionale...Daca sunt sub tratament cu antibiotice,si iau si anticonceptionale,cate zile dupa terminarea tratamentului,in afara de zilele propriu-zise de tratament,trebuie sa ma protejez suplimentar? Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul! Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-26 16:13:56
Re: antibiotice vs anticonceptionale...7 zile I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2009-01-26 16:15:46
Re: antibiotice vs anticonceptionale...multumesc! Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|