|
Nu esti logat.
Buna,am o nelamurire....#1 2009-01-26 23:49:57
buna,am o nelamurire....buna,am o nelamurire....eu yau anticonceptionaleYASMIN si de cand le iau chiar nu am avut probleme.poate o durere de cap...eu nu am fost la medic.le-am luat fara sa merg la medic!!!!nu am stiu k la 6 luni se face pauza nu se mai iau pastilele timp de o luna....eu am faqt aceasta pauza la 8 luni,si aqm vreau sa stiu knd tre sa incep sa le iau din nou...ince zi????va rog sa ma ajutati!! Offline #2 2009-01-27 00:14:47
Re: buna,am o nelamurire....Nu trebuie sa iei medicamente fara parafa medicului, in primul rand. Ar fi bine sa mergi la planning si sa-ti recomande cateva analize. Pauza nu se face nici la 6, nici la 8 luni. Mergi la medic!!!! Offline #3 2009-01-27 00:14:54
Re: buna,am o nelamurire....in primul rand anticonceptionalele nu sunt niste bomboane pe care te duci si le cumperi. acestea trebuie prescrise de un medic specializat(la planning adica).poate nu sunt potrivite pt tine si o sa ti faca probleme in timp. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2009-01-27 00:16:40
Re: buna,am o nelamurire....intai ar tb sa mergi al medic sa vb cu el sa vezi daca nu cumva ar fi mai bune altele..poate intr-adevar de la ele ti s etragea durerea de cap... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|