homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pharmatex

#1 2009-01-27 10:36:29

flaviana
Full member
Inregistrat: 2008-02-16

Pharmatex

Imi este putin jena sa va intreb pt. ca toate sunteti tinere si aveti o viata sexuala activa, iar eu am o varsta (46), sotul meu si mai si (60) si totusi am niste dileme si temeri. Vreau sa renunt la ac pilule pt. ca iau deja de prea mult timp (17 ani) si am facut si tromboflebita. Medicul ginecolog m-a sfatuit pentru sterilet avand in vedere ca in cca. 5 ani cat se poate tine steriletul as ajunge poate la menopauza - dar eu nu prea as vrea sa-mi pun. Daca nici eu si nici sotul nu mai suntem la prima tinerete si contactele nu sunt f. dese - ma gandesc ca nu sunt asa in pericol de a ramane acum insarcinata - ar fi culmea! - mai ales avand in vedere ca ovarele mele sunt in pauza de f. f. multa vreme si la ultimul control ginecologic mi s-a spus ca sunt f. mici deci probabil f. putin active sau chiar deloc deocamdata. M-am gandit sa folosesc Pharmatex crema ca si contraceptiv local - credeti ca va fi eficienta metoda asta locala, avand in vedere tot ce v-am zis? Cine a folosit si cum e? Dati-mi un sfat, va rog!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.