|
Nu esti logat.
BUNA#1 2007-04-22 12:25:28
BUNAVA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE SA INTELEG CE INSEAMA CONGESTIE PELVINA SI DACA POTI SA MORI DE LA EA ASTEPT RASPUNS VA MULRUMESC Offline #2 2007-04-22 12:27:37
Re: BUNAIMI SPUNE SI MIE CINEVA CE SA FOLOSESE PENTRU PETELE ROSII PE CARE LE AM PE FATA? Offline #3 2007-04-22 12:28:15
Re: BUNAEditeaza cele 2 mesaje, fa din ele doar unul singur si scrie cu litere mici, ca vedem si daca nu tipi la noi. #4 2007-04-22 13:15:59
Re: BUNACongestie inseamna acumularea in exces de sange intr-o anumita regiune si este folosit deseori cu semnificatia de inflamatie. In situatia ta, diagnosticul pus sugereaza afectarea organelor micului bazin, si anume organele genitale - ovare, trompe, uter - si vezica urinara, uretra, ca urmare a expunerii la frig si umezeala. Congestie pelvina poate insemna anexita - inflamatia anexelor, iar cistita acuta este inflamatia vezicii urinare, ca urmare a unei infectii favorizate de aceeasi expunere la frig si umezeala. Afectarea ovarelor si a trompelor se manifesta imediat prin dureri in abdomenul inferior, menstruatii dureroase, iar pe termen lung sterilitate. Ultima oara a fost editat de dida (2007-04-22 13:16:43) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2007-04-22 13:20:01
Re: BUNAeu stiu pe cineva care are pete rosii pe fata, parca se numeste rosacee sau ceva de genul... stiu ca folosea intr-un timp o crema Metroruboril. acum nu stiu, te poti dce la farmacie sa intrebi sau la un dermatolog. si subscriu, persifona! citeste regulile forumului ca sa nu ai probleme Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-22 20:26:24
Re: BUNAviollen ai warn pentru ca ai postat in 2 locuri, pentru ca ai scris mesajele doar cu majuscule si pentru ca nu editezi. felicitari, asta e un record! Nobody home Offline #7 2007-04-23 20:06:33
Re: BUNAva mutumesc pentru raspunsuri imi sunt de mare ajutor si imi cer scuze pentru ca am scris cu litere mari va pup Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|