homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire

#1 2009-01-28 12:55:52

butterfly_effect
New member
Inregistrat: 2008-09-16

nelamurire

buna!!am si eu o intrebare: iau logest, si au trecut 6 luni de cand iau, e cazu sa fac pauza? medicu cand mi le a dat mi-a zis ca nu treb neap sa fac pauza la 6 luni ci pot kiar la 2 ani...mi mi s-a parut mult prea mult sa le iau atata fara pauza..ce sa fac?e mai bine sa fac pauza?

#2 2009-01-28 13:14:30

ela_ralu2006
Full member
Inregistrat: 2008-01-25

Re: nelamurire

si eu am luat logest 2 ani jumate fara pauza si nu am avut nici o problema. acum le-am intrerupt ca vrem un bebe. pe forum scrie ca nu este nevoie de pauza decat daca ai probleme de sanatate care cer acest lucru sau daca vrei sa ramai insarcinata.

#3 2009-01-28 13:16:11

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu este nevoie de pauza.....atata timp cat te simti bine cu ele si ti se potrivesc poti sa le iei in continuare.....le intrerupi cand vrei bebe sau in cazul unor probleme de sanatate care nu iti permit sa le mai iei

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2009-01-28 13:33:14

student
New member
Inregistrat: 2008-10-19

buna, am si eu o intrebare mai ciudata....mai am de luat 4 pastile de Yasmin si stiu ca interactioneaza cu antibioticele...trebuie sa iau antibiotice pentru ca am gripa si nu pot scapa altfel....dar am avut si un contact sexual neprotejat sambata ..ce imi recomandati...sa incep sa iau antibioticele de azi sau la o saptamana dupa acel contact sexual? se zice ca spermiile traiesc destul de mult pana l 8 zile...si ma gandesc sa nu fie vreo problema daca iau antibioticele ...sper sa ma puteti lamuri ...va multumesc

#5 2009-01-28 13:37:44

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

din cate stiu eu nu e nicio problema cu contactele de dinainte.....daca zici ca mai ai 4 pastile si intri in pauza de 7 zile poti sa iei antibiotice strict in pauza si asa nu mai au cu ce sa interactioneze.......oricum mai asteapta pareri....pe mine asa m-a sfatuit cineva odata si nu am avut probleme...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2009-01-28 13:44:06

student
New member
Inregistrat: 2008-10-19

ms...deci zici sa nu incep de azi ...de duminica....sambata iau ultima pastila ..thanks

#7 2009-01-28 13:45:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

dea_di a scris:

din cate stiu eu nu e nicio problema cu contactele de dinainte.....daca zici ca mai ai 4 pastile si intri in pauza de 7 zile poti sa iei antibiotice strict in pauza si asa nu mai au cu ce sa interactioneze.......oricum mai asteapta pareri....pe mine asa m-a sfatuit cineva odata si nu am avut probleme...

cred ca asta e solutia cea mai buna

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.