|
Nu esti logat.
Listeria in trimestrul trei de sarcina...Ajutor!!!!!!!!!Pagini: 1 Subiect inchis
#1 2009-01-27 12:14:20
Listeria in trimestrul trei de sarcina...Ajutor!!!!!!!!!Sunt in 30 de saptamani si ieri am primit rezultatul analizei de sange a LISTERIEI...1/8. Nu stiu ce reprezinta aceasta valoare. Este bine..este rau. Dr.mi-a zis ca trebuie sa repet analiza sau daca nu sa iau ampicilina 500mg/6 ore -7 zile. In primul trimestru de sarcina mi-am facut analiza asta si mi-a iesit negativ...nu aveam trecuta nici o valoare. Acum sunt putin speriata .Va rog mult sa imi spuneti ce valori v-au iesit cand v-ati facut aceasta analiza....si care este intervalul de referinta. Va multumesc si astept cat mai multe raspunsuri. Offline #2 2009-01-28 15:36:14
Re: Listeria in trimestrul trei de sarcina...Ajutor!!!!!!!!!mesajul acesta este la fel cu cel de la forumul pt mamici. Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|