|
Nu esti logat.
As vrea un raspuns si eu...-2#20 2009-01-27 17:44:05
Re: As vrea un raspuns si eu...
nu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #21 2009-01-28 12:48:50
Re: As vrea un raspuns si eu...buna!Oare e normal cand iei anticonceptionale sa se mareasca fluxul ciclului.Am terminat a treia folie de yasmin si de fiecare data primele 2 zile am foarte foarte mult...trebuie sa port dintr-alea de noapte ca altfel e jale.,asta doar primele 2 zile Offline #22 2009-01-28 14:59:35
Re: As vrea un raspuns si eu...mie imi vine mult mai putin de cand iau ac. dar poate chestia asta depinde de organismul fiecareia Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #23 2009-01-28 15:34:53
Re: As vrea un raspuns si eu...Tocmai ca asa stiam si eu ca tre sa fie mai putin....dar la mine nu stiu de ce e asa:(( Offline #24 2009-01-28 18:23:58
Re: As vrea un raspuns si eu...Eu nu iau anticonceptionale si imi vine mult prea mult in primele zile....la fel..folosesc tot dalea de noapte acum ca nu am ce sa fac.Si pe urma....tot mai putzin... Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|