|
Nu esti logat.
Help#1 2009-01-28 11:03:34
helpam si eu o problema...am luat 2 ani de zile marvelon apoi la sfatul medicului am inceput sa iau laurina, problema e ca de cand am schimbat pastilele am inceput sa am probleme cu mentruatia, ba imi vine, ba nu imi mai vine.. e vreo problema daca trec la vechile pastile? ma simteam mai bine din ele.. astept raspuns..va multumesc Offline #2 2009-01-28 13:18:52
Re: helppai de ce ti-a schimbat marvelon cu laurina daca tu te simteai bine cu marvelon? mergi inapoi la medic si spune-i de problemele cu menstruatia...poate nu ti se potrivesc laurina "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-01-28 13:49:44
Re: helpam schimbat la sfatul medicului, mi a spus ca nu e bine sa merg pe aceleasi pastile, trebuiesc schimbate la o perioada... Offline #4 2009-01-28 21:48:47
Re: help
:f?rv?nad: de unde le scot si medicii astia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|