homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daca nu iau?

#1 2009-01-28 09:46:48

deyutza00
Full member
Inregistrat: 2007-12-17

daca nu iau?

am intrebat la un topic de-al meu dar nu mi s-a mai raspuns.
de cand am inceput folia noua nu am mai avut relati sexuale.dar am luat capsula de slabit, si am avut scaun moaleee....
daca nu iau suplimentar si cand termin folia ast sa vina menstruatia are ceva? (joi termin folia) eu mai vreau sa iau capsula inca vro saptamana poate 2 si nu pot lua in continuare anticonceptionale

#2 2009-01-28 10:02:26

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: daca nu iau?

ce sa iei suplimentar? eu nu inteleg ce intrebi, ce vrei sa faci.....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-01-28 15:58:44

deyutza00
Full member

iau capsula de slabit si din cauza ei am diaree!! si joi termin folia de antibebe, pe alt topic mi-a zis ca daca termin cu capsulele tre sa iau suplimentar 7 pilule de antibebe. si eu am intrebat ce are daca continui sa iau capsule de slabit si joi cand se termina folia astept sa-mi vina menstruatia?

#4 2009-01-28 18:24:00

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mai, eu zic asa... daca n`ai avut luna asta contact sexual sarcina nu se pune problema desi ai luat capsule de slabit. tu ce vrei de fapt sa faci? sa intrerupi ac`urile cat timp iei pastile de slabit?
eu zic ca daca vrei sa iei pastile de slabit inca o perioada si iei in acleasi timp anticonceptionale, te protejezi suplimentar cu prezervativ pe perioada tratamentului cu pastilele de slabit si inca 7 zile dupa ce ai terminat cu pilulele alea de slabit (ca sa se refaca protectia). si dc sa nu lasi sa vina menstra acum? nu prea am inteles din posturile tale, dar daca am gresit, iti vor da fetele sfaturi mai bune

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2009-01-28 19:27:21

deyutza00
Full member

eu vreau sa`mi vina da la un alt topic altcineva mia zis ca trebe sa iau 7 zile suplimen

Publicitate

loading...

#6 2009-01-28 21:56:21

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cred ca ti s`a spus sa te protejezi suplimentar 7 zile cu prezervativ daca ai relatii sexuale pana inghiti 7 pastile corect ca sa se refaca protectia, nu sa le iei pe toate odata.
nu stiu, eu asa am inteles de la tine.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#7 2009-01-28 22:23:54

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

io zik k din mom ce u nu ai activ sexuala n-ai dc sa-ti faci probleme cu protectia suplimentara poti renunta la acc-ri dak vrei k sa-ti vina menstra ...k oricum dak nu faci sex nu ai dc sa te preotejezi degeaba...si poti lua si pastilele de slabit ..

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.