|
Nu esti logat.
Daca nu iau?#1 2009-01-28 09:46:48
daca nu iau?am intrebat la un topic de-al meu dar nu mi s-a mai raspuns. Offline #2 2009-01-28 10:02:26
Re: daca nu iau?ce sa iei suplimentar? eu nu inteleg ce intrebi, ce vrei sa faci..... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-01-28 15:58:44
Re: daca nu iau?iau capsula de slabit si din cauza ei am diaree!! si joi termin folia de antibebe, pe alt topic mi-a zis ca daca termin cu capsulele tre sa iau suplimentar 7 pilule de antibebe. si eu am intrebat ce are daca continui sa iau capsule de slabit si joi cand se termina folia astept sa-mi vina menstruatia? Offline #4 2009-01-28 18:24:00
Re: daca nu iau?mai, eu zic asa... daca n`ai avut luna asta contact sexual sarcina nu se pune problema desi ai luat capsule de slabit. tu ce vrei de fapt sa faci? sa intrerupi ac`urile cat timp iei pastile de slabit? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-01-28 19:27:21
Re: daca nu iau?eu vreau sa`mi vina da la un alt topic altcineva mia zis ca trebe sa iau 7 zile suplimen Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-28 21:56:21
Re: daca nu iau?cred ca ti s`a spus sa te protejezi suplimentar 7 zile cu prezervativ daca ai relatii sexuale pana inghiti 7 pastile corect ca sa se refaca protectia, nu sa le iei pe toate odata. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-01-28 22:23:54
Re: daca nu iau?io zik k din mom ce u nu ai activ sexuala n-ai dc sa-ti faci probleme cu protectia suplimentara poti renunta la acc-ri dak vrei k sa-ti vina menstra ...k oricum dak nu faci sex nu ai dc sa te preotejezi degeaba...si poti lua si pastilele de slabit .. ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|