homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibebe vs sarcina

#1 2009-01-29 01:05:43

rebekmad
New member
Inregistrat: 2008-09-21

antibebe vs sarcina

am si eu cateva nelemuriri...iau de aprox 3 ani anticonceptionale (vreo 2 ani lo-femenal,cateva luni marvelon si de vreo 3 luni iau novynette)si in ultima perioada(o luna sau 2) am niste stari cam ciudate....ma dor ovarele,dimineata imi vine sa vomit si sunt destul de nervoasa.am avut ciclu menstrual normal fara nici macar o mica dereglare.sa fiu oare insarcinata?(nu am avut curaj sa imi fac test sau sa merg in perioada asta la ginecologie)daca as fi insarcinata sa zicem de vreo luna si eu in timpul asta am luat anticonceptionale copilul va fi sanatos sau va avea probleme grave de sanatate?va rog sa imi raspundeti....si inca ceva.....daca le intrerup cam dupa cat timp as putea sa fac un copil?....sau....3 ani de luat anticonceptionale mi-a afectat fertilitatea?......am nevoie mare de un raspuns.....

#2 2009-01-29 01:19:12

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: antibebe vs sarcina

stai linistita nu acc -urile iti afecteaza fertiliteatea ....dak u zici k ai luat acc cum poti fi insarcinata ?...pai poti ramane imediat sau dupa un timp depinde ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#3 2009-01-29 11:44:57

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: antibebe vs sarcina

daca ai luat pastilele corect, sarcina nu e. starile tale sunt din alte motive. si nu afectreaza fertilitatea anticonceptionalele. daca intrerupi anticonceptionalele poti sa ramai insarcinata daca vrei,

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-01-29 11:45:15)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.