|
Nu esti logat.
Umflatura#1 2009-01-26 18:24:35
umflaturaBuna tuturor! Am o nelamurire, si as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o parere. In urma cu aproximativ o luna s-a intamplat un incident si anume am primit o lovitura destul de puternica la nivelul toracelui, intre sani. pe moment m-a durut foarte tare si am simtit ca nu mai pot respira dar mi-a trecut repede. Ieri am observat in zona respectiva o umflatura usoara, abia vizibila, dar care totusi exista, nu e dureroasa si e moale la atingere. As vrea sa stiu daca putea sa rezulte in urma loviturii si poate n-am observat pana acum, sau ar putea fi ceva mai rau? Ma ingrijoreaza pentru ca uneori mai am o slaba senzatie de disconfort ce aduce cu durerea pe care am simtit-o atunci cand m-am lovit. 29+ Offline #2 2009-01-26 18:43:39
Re: umflaturae posibil sa fie de la lovitura dar mai bine si pentru linistea ta mergi la medic ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2009-01-26 19:21:28
Re: umflaturamultumesc pt raspuns. cred ca pt inceput o sa folosesc o crema antiinflamatoare si daca in cateva zile nu se retrage voi merge la medic pt ca e destul de aproape de sanul stang... si eu sunt cam paranoica 29+ Offline #4 2009-01-26 19:40:01
Re: umflaturapt putin ...da f bine faci ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #5 2009-01-29 14:29:21
Re: umflaturada,mergi la medic They can because they think they can. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|