|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele sunt oare de vina?-2#20 2008-01-27 15:43:00
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?poate fi o infectie. nu din cauza AC e. mergi la medic pt o analiza de secretie. mami de minuni Offline #21 2009-01-08 12:53:22
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?Eu nu cred ca durerea de ovare are legatura cu anticonceptionalele. Mai repede e spm sau raceala. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #22 2009-01-08 13:44:32
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?alexa272 nu te supara , dar noi nu putem sa iti spunem ce sa iei , ori ce ai .. probabil ca durerea de ovare este prezenta pentru ca trebuie sa iti vina menstra, ori cum zice andreea_andy esti racita. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #23 2009-01-08 21:47:49
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?deci daca diane 35 are ca efect secundar contraceptia ... iar melleva 35 e acelasi lucru de alta firma .... atunci, si melleva e contraceptiv in plan secundar? si e bun ca si protectie? A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #24 2009-01-08 22:21:57
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?
da, asa ar fi logic nu? Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-08 23:03:18
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?aiurea ... numai sa nu am surprize A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #26 2009-01-08 23:16:40
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?pai daca e acelasi lucru cu diane 35 inseama ca e si contraceptiv. E ca si cum ai lua algocalmin sau algozone .Deci e bun ca si protectie numa daca ti-l recomanda un doctor.Dianne 35 sunt contraceptive pe plan secundar Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #27 2009-01-09 18:19:21
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?buna tuturor... este prima data cand intri pe forum si sincer sunt extrem de ingrijorata....am inceput sa iau anticonceptionale Karissa (nu am mai luat anticonceptionale pana acum ) si asa cum mi s-a prescris prima pilula am luat-o in prima zi de mentruatie....in aceeasi zi s-a intamplat sa merg 2 ore in frig pe jos.... si in prezent sunt in ziua a 4 a de menstruatie si observ speriata ca in toate aceste 4 zile menstra mea a fost extrem de abundenta si cu dureri groaznice... intrebarea mea este: poate fi de la anticonceptionale.... oare este hemoragie... avort spontan ( un singur contact sesxual neprotejat am avut in prima zi dupa menstruatia din luna trecuta ) sau poate am racit de la mersul acela pe jos in frig ?? Offline #28 2009-01-09 20:17:32
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?mai degraba ai racit de la frigul in care ai stat Offline #29 2009-01-09 21:06:41
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?multumesc Offline #30 2009-01-29 16:24:13
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?hello....pe data de 5 ianuarie am inceput si eu pt prima data sa iau anticonceptionale, mi-au fost recomadate cele "Karissa" din prima zi de menstra...le-am luat zilnic pana pe 26 cand mi s-a terminat folia...acum urmand pauza de 7 zile asa cum am inteles ca trebuie.Pe tot timpul administrarii (si dupa menstra) nu am incetat a avea sangerari, la inceput rosii apoi maronii, menstra de asemenea a fost foarte abundenta cu gheaguri imense....astazi suntem in data de 29 este abia a3a zi de pauza si mentra mea a aparut. Nu este prea devreme? Este ceva in neregula? Ar trebuisa astept 3 luni sa mi se obisnuiasca organismul cu anticonceptionalele sau sa merg totusi la consultatie? Cand ar trebui sa reincep folia...dupa aceste 7 zile sau de astazi? Offline #31 2009-01-29 16:36:10
Re: anticonceptionalele sunt oare de vina?sangerarile sunt normale in primele 3luni pana se obisnuieste organismul cu ele...nu conteaza cand iti vine in cele 7zile de pauza,tu incepi din a8a zi sa iei pastilele,despre menstra abundenta si cu cheaguri nu stiu ce sa spun,poate ii tot un efec advers de la pastile Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|